Netradiční a ukecaný Advent v Obchodním centru Letňany

Netradiční a ukecaný Advent v Obchodním centru Letňany

Netradiční a ukecaný Advent v Obchodním centru Letňany

Proč netradiční? Protože adventní svátky v Obchodním centru Letňany odstartuje, hned první tzv. železnou neděli, vystoupení komiků z pořadu Na Stojáka. Proč ukecaný? Protože nejen české pojetí „stand up comedy“ je hlavně ve znamení slova, ale protože letošním symbolem Adventu v OC Letňany je Sněhulák a ne ledajaký, on totiž mluví! Co mluví, doslova vypráví dětem pohádky a k tomu navíc předává vaše vánoční vzkazy a přání. Takže netradičně, ukecaně a hlavně s humorem.

Oblíbená stand up comedy s komiky z Na Stojáka míří do OC Letňany!

Máte rádi humor? Chcete se smát? Komici z oblíbené české “stand up comedy” Na stojáka míří do OC Letňany! Nejznámější tváře z této show rozjedou neuvěřitelnou škálu humoru, která vás jednoduše donutí se smát. Věřte nám, že Lukáš Pavlásek, Ester Kočičková, Daniel Čech a Karel Hynek se postarají o to, abyste se ani chvilku nenudili. Budou se snažit opravdu ze všech sil, protože stand up comedy, čili sólové výstupy bavičů, jsou snad tím nejtěžším testem, kterým může komik během své kariéry projít. Na rozdíl od televizních estrád totiž nikdo nevelí publiku, kdy má vděčně reagovat potleskem, jde pouze o to, jak přihlížející diváky dokáží v konkrétním momentu pobavit. Záleží jim na každé vteřině! Těšíme se na vás s komiky z Na stojáka 30.11. od 18 hodin v OC Letňany.

Lukáš PavlásekLukáš Pavlásek

Sněhuláku, vyprávěj!

Nejedná se o novou fiktivní postavu v pokračování populárního televizního seriálu, ale letošní symbol adventních svátků v OC Letňany. Řeknete si, pokud zasněží, tak bude sněhuláků všude habaděj i habakuk, ale náš sněhulák je jiný. Je to sněhulák s velkým „S“. Sněhulák OC Letňany naslouchá, vypráví pohádky a baví vaše děti a hlavně, plní přání.

Heslo zní: „Vánoční sněhulák, co neroztaje, protože je plný vašich vyslyšených přání, které předá dál.“ Jak to bude fungovat? Nejenže se budete moci se Sněhulákem osobně seznámit v našem centru, kdy bude součástí vánoční dekorace, ale zároveň se stane interaktivním nositelem vašich přání. Po stisknutí příslušného tlačítka odvypráví vaší ratolesti pohádku a tím tak na chvíli odvede její mysl od nabídky hračkářství, která už tak na vašem seznamu dárků pod stromeček zabírá většinu místa.

Ester KočičkováEster Kočičková

Zároveň však u Sněhuláka najdete další tlačítko, které vám umožní nahrát vaše přání. Poté, co přání vaším milým, vánočně laděným hlasem nahrajete, obdržíte kód, který formou SMS přepošlete adresátovi vašeho sdělení. Tato osoba si pak na základě příslušného kódu může u našeho Sněhuláka vaše přání, opět formou stisknutí tlačítka, vyzvednout. Kdykoliv, i v jiný den než je vaše návštěva obchodního centra. Originální přání bude naším mluvícím Sněhulákem předáno vaší milované osobě, jak jinak než vaším hlasem.

Pánové, pozor, ať omylem nepošlete kód s přáním určený manželce vaší milence☺. Vaše Vánoce by pak mohly mít dozajista NETRADIČNÍ, i ukecanou, formu. Nejen komici z Na Stojáka, mluvící Sněhulák, velká nabídka a inspirace vánočních dárků v našich obchodech, ale i další adventní program pro malé i velké na vás čeká v Obchodním centru Letňany.

Netradiční a ukecaný Advent v Obchodním centru LetňanyNetradiční a ukecaný Advent v Obchodním centru Letňany

www.oc-letnany.cz
Otevírací doba obchodů: 10.00 – 21.00
Hypermarket Tesco: NONSTOP