Novým ředitelem MALL Group se stal Jan Hanuš, přichází z maďarského Telenoru

Jan Hanuš

Jan Hanuš Zdroj: Mall Group

Jan Hanuš
2
Fotogalerie

Změnu na postu nového ředitele hlásí skupina MALL Group. Nově bude v jejím nejvyšším vedení působit Jan Hanuš. Ten do společnosti přichází po dvouletém působení ve funkci ředitele společnosti Telenor Hungary, třetího největšího mobilního operátora v Maďarsku. Předsedou představenstva zůstává Jakub Havrlant, který bude nadále zodpovědný za strategický rozvoj MALL Group.

Kromě působení v Telenoru Hungary Hanuš v minulosti pracoval jako šéf společností Emco nebo Kostelecké uzeniny. Podílel se též na vedení potravinářských firem Douwe Egberts, Vitana a Yoplait.

„Přicházím do společnosti, která se může právem pyšnit unikátní zákaznickou službou, která je podpořená technologickou a logistickou infrastrukturou na špičkové úrovni. Mým cílem je další posílení pozice MALLu na všech regionálních trzích a jeho další růst,“ okomentoval Hanuš své budoucí působení ve společnosti. 

Po odchodu Oldřicha Bajera v polovině loňského roku byla MALL Group řízena čtveřicí manažerů, kteří společnost provedli turbulentním covidovým obdobím. MALL za tu dobu vybudoval největší tržiště na českém internetu, došlo k rozšíření sortimentu na téměř 1,5 milionu položek v nabídce. Kromě toho společnost také posílila počet výdejních míst.

MALL Group během posledního roku rovněž posílila pozici na slovinském a chorvatském trhu.