Start-up pro kutily SuperSoused.cz expanduje po Česku i v cizině

Služba SuperSoused.cz letos hodlá výrazně rozšířit záběr. Prostředník mezi domácími kutily a lidmi v nesnázích pokryje nově velká města v České republice a na Slovensku. Plánuje rovněž expanzi do Německa a Rakouska. (ilustrační foto)

Služba SuperSoused.cz letos hodlá výrazně rozšířit záběr. Prostředník mezi domácími kutily a lidmi v nesnázích pokryje nově velká města v České republice a na Slovensku. Plánuje rovněž expanzi do Německa a Rakouska. (ilustrační foto) Zdroj: shutterstock.com

Investice portálu SuperSoused.cz do expanze bude činit 4,5 milionu korun. Kapitál společnost shání prostřednictvím crowdfundingové platformy Fundlift. (ilustrační foto)
Monáž nábytku patří mezi nejčastěji poptávané služby, hlásí web pro kutily a lidi v nesnázích SuperSoused.cz.
Často se potpávají rovněž instalatérské práce. (ilustrační foto)
Platforma dosud působila jen v Praze, Brně a v Bratislavě. Pokud všechno klapne, bude SuperSoused na konci roku ještě ve Vídni a v Berlíně. (ilustrační foto)
5
Fotogalerie

Služba SuperSoused.cz letos hodlá výrazně rozšířit záběr. Prostředník mezi domácími kutily a lidmi v nesnázích pokryje nově velká města v České republice a na Slovensku. Plánuje rovněž expanzi do Německa a Rakouska.

Investice portálu SuperSoused.cz do expanze bude činit 4,5 milionu korun. Kapitál společnost shání prostřednictvím crowdfundingové platformy Fundlift.

„V průběhu roku 2017 plánujeme rozšíření do dalších měst v Česku jako jsou Hradec Králové a Pardubice, Plzeň, Liberec nebo Olomouc. Na Slovensku bychom se rádi dostali do měst jako Košice, Banská Bystrica a Zvolen, Nitra nebo Žilina,“ uvedl spoluzakladatel služby Lukáš Novák.

Platforma dosud působila jen v Praze, Brně a v Bratislavě. Pokud všechno klapne, bude SuperSoused na konci roku ještě ve Vídni a v Berlíně.

Tipy na dárky pro kutily >>>

Prostřednictvím webu SuperSoused.cz lidé nejčastěji poptávají instalatérské práce, vrtání a skládání nábytku. Letos do nabídky přibudou ještě opravy aut, krejčovské práce, pomoc seniorům nebo hlídání domácích mazlíčků.