V srdci bohnického sídliště se za pár dní otevře nové obchodní centrum

Centrum Krakov

Centrum Krakov

Obchodní centrum Krakov v Bohnicích
Obchodní centrum Krakov v Bohnicích
Logo Centrum Krakov
3
Fotogalerie
V pražských Bohnicích se již 1. listopadu po více než roční výstavbě otevře veřejnosti obchodní centrum Centrum Krakov. Množství známých značek zpříjemní místním obyvatelům nakupování, za kterým byli dosud nuceni dojíždět do vzdálených obchodních center. Centrum Krakov nebude sloužit pouze nákupům, dané lokalitě nabídne i řadu služeb, které v lokalitě doposud chyběly.

Centrum KrakovCentrum Krakov

Centrum bude otevřeno s přibližně pětaosmdesáti procentní obsazeností obchodních ploch. Takový výsledek dle svých slov považují zástupci developera v současné době za úspěch. „Expanze nájemců je v současnosti, když ne zastavena, pak velmi silně omezena. Nájemci vybírají mezi projekty napříč celou republikou a nejsou ochotni ve většině případů podstupovat téměř žádné riziko. Proto jsme především pro takové z nich připravili program pronájmu plně vybavených jednotek. Nájemce si v takovém případě převezme k zahájení nájmu jednotku postavenou na klíč, dle jeho specifikací a standardů, aniž by musel vynaložit dopředu jakoukoli částku s touto investicí spojenou. Naopak tuto investici splácí rovnoměrně v průběhu trvání nájemního vztahu ve formě zvýšeného nájemného,“ dodává Petr.

Centrum KrakovCentrum Krakov

Návštěvníci centra se mohou těšit na vyvážený mix nájemců, kdy každé patro získalo své částečné zaměření. Přízemí nabídne zákazníkům především služby denní potřeby. Naleznou zde například supermarket Billa, dm Drogerii, pobočku Komerční banky či České spořitelny, lékárnu, knihkupectví Kanzelsberger, papírnictví a další. Zvýšené přízemí je orientováno především na módu a módní doplňky. Mezi největší obchody na tomto podlaží patří C&A, TAKKO Fashion, prodejce obuvi CCC, největší česky sportovní řetězec Sportisimo a v neposlední řade také prodejce elektrospotřebičů Expert K+B elektro. V nejvyšším podlaží pak návštěvníci naleznou food court, zábavu a obchodní jednotky orientované na matku a dítě. „Zákazníci zde najdou například nadstandardně koncipovaný dětský koutek zabírající plochu 400m2 a poblíž také prodejnu hraček Bambule nebo rodinné fitness centrum Olgy Šípkové s velkou posilovnou a třemi cvičebními sály, které je určeno pro všechny věkové kategorie, od dětí až po seniory,“ uzavírá Petr výčet kotevních nájemců.