Váháte s financováním vozu či motorky? Vyzkoušejte si to!

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: Raiffeisen - Leasing

Pomýšlíte-li na nový či ojetý dopravní prostředek a nějak to nejde dohromady s úmyslem šetřit, můžete se obrátit na leckoho. Ani ten nejšikovnější finanční poradce či zkušený kamarád to s vámi ovšem nedotáhne až do konce: na smlouvě bude váš podpis a peníze potečou z vašeho účtu.

V Raiffeisen - Leasing tomu rozumějí, a proto vám dávají dostatek prostoru k tomu, abyste se mohli sami rozhodnout. Vše si můžete v klidu rozmyslet, a dokonce i vyzkoušet na www.financovanivozu.cz.

Internetová aplikace funguje jednoduše: zadáte parametry kupovaného produktu, představu o úvěru či leasingu a obratem dostanete konkrétní nezávaznou nabídku, nad kterou můžete přemítat u rodinného či osobního rozpočtu. Jste dost chytří na to, abyste dokázali sami posoudit, co je pro vás nejlepší. Pokud byste si přeci jen nevěděli rady, můžete zavolat pracovníkovi Raiffeisen - Leasing a nechat si poradit jak s financováním, tak s případným schvalováním. V každém případě se s ním osobně setkáte při podpisu smlouvy.

ilustrační fotoilustrační foto | Raiffeisen - Leasing

Nabídka navíc nově nekončí jen u osobních či užitkových vozů. Díky produktové novince můžete přivítat jaro na motorce či čtyřkolce – a způsob placení si opět napřed rozmyslet díky několika kliknutím myší. Kromě toho v následujících týdnech do portfolia přibudou ještě další komodity, například jachty či nákladní vozy.

Raiffeisen - Leasing jedná se svými zákazníky jako s rovnocennými partnery. Proto nezahrnuje do výsledné ceny produktů žádné skryté náklady a za samozřejmost považuje nabídku pojištění, které se může vztahovat jak k předmětu financování, tak i k platební způsobilosti klienta. Toto partnerství je navíc díky online kalkulaci dostupné 24 hodin denně. Na shledanou na www.financovanivozu.cz.

ilustrační fotoilustrační foto | Raiffeisen - Leasing