Víme, jak efektivně oslovit zahraniční zákazníky v šesti jazycích

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: CzechTrade

Chcete oslovit zahraniční klienty, ale nevíte, jak začít? Co udělat, aby o vašich v produktech či službách věděli i v zahraničí? Efektivním řešením je zápis v Adresáři exportů vládní agentury CzechTrade.

České firmy mají často problém s tím, že se jejich kvalitní produkty či služby nedostanou k zahraničním klientům. Většinou informace o aktuální nabídce služeb zveřejňují na svém firemním webu a v lepším případě se snaží zúčastňovat specializovaných veletrhů a výstav. Pro všechny tyto firmy existuje ještě jedno efektivní řešení. Zápis v Adresáři exportérů, který provozuje vládní agentura CzechTrade.

Se zápisem v Adresáři exportérů jsou firmy na internetu více vidět. Moderní technologie optimalizace zejména pro zahraniční vyhledávače zvyšuje úspěšnost zobrazení firemní prezentace ve výsledcích vyhledávání. Firemní zápis je profesionálně přeložen do šesti jazyků. Firma má možnost vybrat si ze 13 jazyků. K dispozici jsou tyto jazyky: AngličtinaBulharštinaFrancouzštinaChorvatštinaItalštinaMaďarštinaNěmčinaPolštinaPortugalštinaRumunštinaRuštinaSrbštinaŠpanělština.

Kolik to stojí?

Kompletní zápis obsahuje vždy firemní zápis v šesti vybraných jazycích a jeden produkt rovněž v šesti jazycích. Cena kompletního zápisu na 12 měsíců je 9.900 Kč bez DPH. Další produkt lze přidat kdykoliv za cenu 2 900 Kč bez DPH na 12 měsíců.