Agentura Aitom přivítala dvě nové tváře

Michael Semrád bude působit v digitální agentuře Aitom jako konzultant online řešení.

Michael Semrád bude působit v digitální agentuře Aitom jako konzultant online řešení. Zdroj: archiv

Jan Semilský a Michael Semrád jsou novými posilami digitální agentury Aitom, která se zaměřuje na tvorbu komplexních internetových řešení.

Tým digitální agentury Aitom se rozšířil o dva pracovníky – Jana Semilského a Michaela Semráda.

Semilský má mnoholetou praxi s vytvářením webů a je zakladatelem agentury LWD. Do Aitomu nastoupil na pozici WordPress specialisty.

“Neustále mě baví zkoušet nové věci. Zajímám se o technologie a postupy, pomocí kterých můžu vytvářet jednoduché a přitom funkční weby. Z těchto důvodů jsem se na počátku své kariéry rozhodl pracovat právě s WordPressem,” vysvětluje Semilský.

Martin Semilský nastupuje do Aitomu na pozici WordPress specialisty.Martin Semilský nastupuje do Aitomu na pozici WordPress specialisty. | archiv Martin Semilský nastupuje do Aitomu na pozici WordPress specialisty.

Semrád se zajímá o kódování a online prostor. V agentuře bude působit jako konzultant online řešení.

“S programováním a webdesignem jsem se setkal již na střední škole. Práce v online prostředí mě od té doby nadchla, a proto si velmi vážím příležitosti nyní pracovat pro Aitom,” říká Semrád. Jeho agendou v novém působišti bude nalézat optimální řešení, která budou plnit stanovené cíle klientů.