Agentura Made by Vaculik přivítala dvě dámské posily

Kateřina Kubová přestupuje do Made by Vaculik

Kateřina Kubová přestupuje do Made by Vaculik Zdroj: archiv

Pražská pobočka kreativní agentury Made by Vaculik rozšířila svůj tým digitálního oddělení a account manažerů o dvě ženské posily – Kateřinu Kubovou a Janu Olejníkovou.

Kateřina Kubová se na svém předchozím působišti ve firmě Easy Software zabývala copywritingem , správou sociálních sítí a interní a externí komunikací firmy. V Made by Vaculik nastupuje na pozici digital copywriter a idea maker. V oblasti komunikace pracuje pět let.

Na pozici account director přichází Jana Olejníková a bude mít na starosti značky T-Mobile a CERGE –EI. Olejníková se v oblasti marketingu a komunikace pohybuje patnáct let a v minulosti pracovala v týmech komunikace společností Siemens, Ahold a DNS.

Jana Olejníková přichází do Made by Vaculik na post account directoraJana Olejníková přichází do Made by Vaculik na post account directora | archivJana Olejníková nastoupila do Made by Vaculik na post account managera

Na předchozí pozici v agentuře AC&C Public Relations se věnovala především mediální komunikaci společností Canon a T-Mobile, dále pak realizaci soutěže pro začínající podnikatele – Rozjezdy roku.