AKA změnila adresu i logo

Nové logo Asociace komunikačních agentur

Nové logo Asociace komunikačních agentur Zdroj: AKA

Asociace komunikačních agentur se přestěhovala na pražské Vinohrady a redesignovala logo. Vzniklo v agentuře McCann.

Po bezmála 14 letech se kanceláře AKA i její servisní organizace ARA´s přestěhovaly do nových prostor. Od května se doručovací adresou stává Mánesova 92/1643. Na pražských Vinohradech budou obě organizace sídlit společně s Asociací mediálních agentur ASMEA a se štábem zajišťujícím mezinárodní konferenci a soutěž PIAF.

U příležitosti změny sídla se AKA rozhodla modernizovat i loga AKA a ARA´s a především je sladit s dalšími navazujícími logy sekcí a projektů AKA.

„AKA nevytvářela kompletně nový grafický design, proto jsme logo přizpůsobili stylu webových stránek a také jednotlivým sekcím asociace. Drželi jsme se moderního minimalistického stylu, ale zároveň jsme chtěli logo odlišit. Mělo být jednoduché, na první pohled zajímavé a vyjadřovat funkci zastřešující organizace,“ říká jeho autorka Veronika Pavlíková z agentury McCann a dodává: „Logo je možné použít v plné verzi s rozepsaným názvem, stejně jako ve zjednodušené zkratce AKA, a je tak snadno využitelné pro všechny propagační materiály.“