Alpine Pro má smlouvu pro další dvě olympiády

Alpine Pro

Alpine Pro

Spolupráce Českého olympijského výboru a společnosti Alpine Pro pokračuje. V pátek 18. ledna podepsali zástupci obou stran smlouvu o partnerství na další čtyřleté období.

Česká oděvní společnost, která slavila úspěch jak se svojí první olympijskou kolekcí pro zimní olympijské hry 2010, tak s oblečením pro české olympioniky v Londýně, bude oficiálním partnerem Českého olympijského týmu i v letech 2013 – 2016, kdy proběhnou zimní hry v Soči a letní v Rio de Janeiru.

„Již oblečení pro Vancouver bylo velice originální a velmi pozitivně ho přijali sportovci, široká veřejnost i zahraniční komentátoři. Potom přišel enormní úspěch holínek a celé kolekce pro Londýn a ten nás utvrdil v tom, že přemýšlíme stejně a chceme společně pokračovat,“ vyjádřil spokojenost předseda ČOV Jiří Kejval. „Už nyní připravujeme kolekci do Soči, fanoušci se mají opět na co těšit,“ dodal.

Tereza Huříková představuje kolekci pro Londýn 2012Tereza Huříková představuje kolekci pro Londýn 2012

U předchozích dvou olympijských kolekcí byla poprvé možnost si její jednotlivé součásti zakoupit. „Celkově se prodalo přes 190 tisíc kusů,“ prozradil generální ředitel Alpine Pro Ivan Vodička. „U kolekce pro Vancouver jsme byli s počtem nabízených kusů opatrní a připravili jsme do prodeje téměř 26 tisíc produktů. Zájem byl obrovský a předčil naše očekávání. Tomu jsme přizpůsobili naši další nabídku olympijského oblečení,“ doplnil Vodička.

Alpine Pro patřila k nejvyhledávanějším módním značkám na českém Googlu v roce 2012: