Asociace POPAI má dva nové členy

POPAI_ilustrační

POPAI_ilustrační

Novými členy asociace POPAI CENTRAL EUROPE se staly společnosti Authentica a GREP design. Členská základna středoevropské pobočky POPAI tak v současnosti představuje 57 členů, kterými jsou významné společnosti působící v oblasti marketingu at-retail.

Společnost Authentica je jedním z nejvýznamnějších výrobců POP materiálů v České republice s kompletním zázemím pro design, vývoj, výrobu a instalaci produktů v místě prodeje. Vyrábí a instaluje produkty z kartonu, kovu, plastu a dřeva vč. povrchových úprav a potisku. Součástí služeb této firmy je i servis, balení, kompletace, rozvoz a instalace. Společnost je certifikována na FSC® materiály FSC-C106494.

GREP design je full-servisová reklamní agentura, která se specializuje na komplexní práci se značkou, design obchodů a komunikaci značky v místě prodeje. Mezi klienty GREP design patřily, nebo dosud patří společnosti SONY, Merida, Citibank, Sykora kuchyně, Asus, Alza.cz, Czech Computer, Metlife AMCICO, Eta, GTS, Toshiba a mnoho dalších. V současné době se GREP věnuje především in-store vybavení showroomů významných prodejců výpočetní techniky a spotřební elektroniky (Czech Computer, Asus, SONY) a brandingu významných prodejen (Eta, Toshiba). Za svou práci získala agentura několik významných ocenění (např. Duhový paprsek).

POPAI CE sdružuje subjekty, kterých se dotýká oblast in-store komunikace, tzn. výrobce POP materiálů, dodavatele moderních in-store technologií, agentury, maloobchodníky, zadavatele reklamy, odborná média, vzdělávací instituce apod. Jedním z hlavních poslání POPAI CE je vytvářet komunikační platformu, na které se setkávají zástupci všech těchto subjektů.