Bistro přijalo (desig)nové síly

Posily Bistro Agency: Martina Chlebounová, Anna Balounová a Iva Nyklesová

Posily Bistro Agency: Martina Chlebounová, Anna Balounová a Iva Nyklesová Zdroj: Bistro

Řady týmu Bistro Agency se opět rozrůstají. Klíčovou akvizicí je designérka Anna Balounová, která obsadila pozici senior art director.

Na pozici senior art director přichází do Bistra designérka Anna Balounová. Ze svého působení v agentuře DDB Prague si přináší bohaté zkušenosti z kampaní pro značku McDonald’s. V Bistru se bude věnovat značce Škoda Auto, pro kterou bude pracovat na interiérových a expozičních řešeních, a dále výrobci outdoorového oblečení a vybavení Hudy.

V rámci agenturní filozofie podpory mladých umělců a kreativců napříč všemi obory přichází talentovaná studentka oboru Filmová a TV grafika z pražského UMPRUM Martina Chlebounová. Zkušenosti bude v Bistru získávat jako motion designer.

„věřím, že v Bistru naberu směr, kterým se budu chtít i nadále profesně ubírat,“ poznamenala Chlebounová ke svému nástupu.

Novou posilou accountského oddělení je Iva Nyklesová, která přichází z agentury GWC World. Zde fullservisově pracovala pro značku Samsonite a mimo jiné se podílela na její globální kampani. V Bistru se bude z pozice account executive věnovat klientům MasterCard, Sazka Bet a Hudy.