Blesk spouští vlastní videokanál

Blesk spouští vlastní videokanál

Blesk spouští vlastní videokanál

Server Blesk.cz přichází s novinkou v podobě vlastního videoobsahu. Na kanálu TV.Blesk by se podle informací z vydavatelství Ringier Axel Springer CZ mělo každý den objevit více než deset videí z vlastní produkce.

„Naším dlouhodobým strategickým cílem je posunovat naše weby více směrem k multimediálnímu a tedy i k video obsahu. V loňském roce jsme vybavili redakce technikou a proškolili je. V posledních měsících jsme spustili iSport TV a Blesk pro ženy TV, které zaznamenaly enormní zájem uživatelů i inzertních klientů,“ říká ředitel sekce Digital vydavatelství Ringier Axel Springer CZ Matěj Hušek.

Hušek zároveň informuje, že do budoucna je v plánu rozjezd videokanálu s motoristickou tématikou v rámci auto-moto portálu Auto.cz. TV.Blesk pak navíc kromě vlastního zpravodajského a zábavního obsahu bude sdružovat i reportáže ze všech těchto tematických video kanálů. „Očekáváme mimi jiné nárůst počtu zhlédnutých videí, čímž získáme například také další prostor pro inzerenty,“ vysvětluje Hušek.