Bývalý mluvčí O2 Žabka přichází do AMI

Martin Žabka, AMI Communications

Martin Žabka, AMI Communications Zdroj: archiv

Novým Senior Account Directorem ve společnosti AMI Communications se od ledna stává Martin Žabka. Zodpovědný bude za řízení týmu poskytujícího servis klientům z oblasti zdravotnictví.

Martin Žabka má více než šestnáctileté profesní zkušenosti v oblasti public relations v komunikačních odděleních českých a mezinárodních firem. Do AMI Communications přichází ze společnosti Česká telekomunikační infrastruktura (zkráceně CETIN) ze skupiny PPF. Ve své pozici byl zodpovědný za mediální komunikaci, interní komunikaci a za oblast brandu a firemní odpovědnosti. Stejnou roli zastával i u mobilního operátora O2, kde navíc odpovídal i za oblast sponzoringu a elektronických médií.

Dříve pracoval ve společnosti Siemens, kde působil jako manažer externí komunikace a CSR. Za externí, interní a marketingovou komunikaci zodpovídal jako ředitel komunikace ve společnostech Sport Invest Group a Honeywell. V minulosti působil jako PR manažer a tiskový mluvčí ve společnosti Telefónica, v Českém Telecomu a Eurotelu Praha.

V AMI Communications povede tým zdravotnictví zajišťující PR například pro společnosti GlaxoSmithKlein, VZP, Boehringer Ingelheim nebo Astellas. Zároveň bude mít na starosti New Business v oblasti zdravotnictví, zajištění mediálních tréninků a strategické poradenství.