C.S. Cargo láká za volanty kamionů ženy

Řidička kamionu

Řidička kamionu Zdroj: archiv

Náborovou kampaň společnosti C.S.Cargo zaměřenou na řidičky připravila agentura Jandl.

Dopravní a logistická společnost C.S.Cargo spustila náborovou kampaň, ve které apeluje na ženy, jež uvažují o změně povolání, a nabízí jim možnost stát se řidičkami. Poprvé tak spouští ucelenou kampaň, při které využívá především online nástroje a rozhlasové spoty.

„Nedostatek řidičů pociťují snad všechny dopravní společnosti na trhu. V poslední době ale přicházejí tomuto povolání na chuť také ženy. V současnosti zaměstnáváme pár desítek řidiček a na základě jejich zkušeností jsme se rozhodli připravit kampaň pro ostatní ženy a potenciální řidičky,“ vysvětluje marketingový ředitel C.S.Cargo Aziz Jahić.

Kampaň vychází z průzkumu mezi současnými i potenciálními řidičkami, který pro C.S.Cargo realizovala společnost Empirica. Z jeho výsledků vyplývá, že ženy od případného zaměstnání řidičky očekávají pracovní a finanční jistotu a pravidelné vzdělávání, za samozřejmost považují také moderní vozidla. S těmito výsledky následně kampaň pracuje.

Autorem kampaně je agentura Jandl. Poběží do poloviny června a kromě online a rozhlasu ji podpoří také interní komunikace.