Časopis Moje psychologie získal titul relaunch roku

Moje psychologie

Moje psychologie Zdroj: Mlada fronta, a.s.

Časopis Moje psychologie získal nejvyšší ocenění v kategorii Launch nebo relaunch roku. Magazín z vydavatelství Mladá fronta zvítězil v rámci letošního desátého ročníku soutěže Časopis roku, kterou tradičně vyhlašuje Unie vydavatelů. Ocenění byla předána 10. dubna během slavnostního večera v klubu SaSaZu v Praze.

Časopis Moje psychologie je lifestylový časopis pro všechny, kteří chtějí porozumět svým pocitům i pocitům ostatních lidí, chtějí rozpoznat možná úskalí vztahů a najít návod na jejich řešení, chtějí lépe poznat sami sebe.

„V době, kdy většina časopisů krátí budgety i počty stran se Mladá fronta rozhodla jít opačnou cestou a investovat energii i peníze do kvality svých lifestylových titulů. Relaunch Mojí Psychologie byl první vlaštovkou a zároveň mým prvním úkolem v pozici ředitelky lifestylových redakcí, proto mě obzvlášť těší, že se mu dostalo tohoto ocenění. Časopis je týmová práce, a proto díky patří všem, kteří se na jeho výrobě podílí – především však redakci v čele se šéfredaktorkou Simonou Matáskovou,“ říká Lada Rudovská, ředitelka lifestylových redakcí vydavatelství Mladá fronta.

Relaunch byl jen začátek

Časopis Moje psychologie je určen vzdělaným, zvídavým a náročným čtenářům, kterým nabízí novinářsky i odborně špičkově zpracované a zároveň čtivé články, kvalitní testy a analýzy.

„Relaunch byl ale jen začátek. Moje psychologie se snaží stále hledat nové cesty a potvrzovat svoji pozici „tak trochu jiného lifestylu“. V říjnu jsme Růžovým číslem podpořili boj proti rakovině prsu a část výtěžku z inzerce věnovali nadaci Mamma Help, jež pomáhá ženám s touto nemocí. A právě odchází do tisku květnové Eko číslo vytištěné kompletně na recyklovaném papíře,“ dodává Lada Rudovská.

Celkem letos soutěžilo 40 časopisů přihlášených v osmi kategoriích.