COOP spouští kampaň se zvířaty

COOP spouští kampaň se zvířaty

COOP spouští kampaň se zvířaty

Spotřební družstva sdružená ve skupině COOP, spouští novou televizní kampaň. V ní kladou důraz na široký sortiment regionálních produktů od místních producentů. Kampaň odstartoval televizní spot, který pochází z dílny Ogilvy&Mather, a v němž hrají hlavní roli živá zvířata. Na něj bude navazovat kampaň na internetu a YouTube.

„Chceme našim zákazníkům připomenout, že při nákupu v prodejnách COOP si mohou nejen vybrat z nejširší nabídky lokálních potravin, ale mohou se také spolehnout na jejich kvalitu. Navíc nákupem u nás zákazníci podporují místní dodavatele, které mnohdy i sami znají,“ řekl Zdeněk Juračka šéf skupiny COOP.

„Slepice, kráva nebo ježek jsou v televizním spotu těmi, kteří na kvalitu a čerstvost potravin dohlíží. Každé z nich vlastně zastupuje svůj produktový segment,“ řekl Martin Petrásek, Account Director Ogilvy&Mather.

Na kreativě kampaně se podíleli Tomáš Belko, Denis Dudek a Jakub Krčík. Režie televizního spotu se ujal Michael Baumbruck. Tým accountů se skládal z Martina Petráska, Lukáše Friedricha a Hany Herlesové.

Podívejte se na nový spot: