ČT4 spustila nové internetové stránky

Web ČT24

Web ČT24

Jako poslední se dnes v rámci veřejnoprávní České televize dočkal nových internetových stránek čtvrtý kanál České televize, sportovní ČT4. Adresa www.ceskatelevize/ct4 nabízí jak živé vysílání ČT4, tak aktuální výsledky, přehledy ligových klání a tabulek jednotlivých odvětví, zprávy, videoreportáže a záznamy přenosů.

Vzhled stránek je podobný stránkám zpravodajského kanálu ČT24, které byly po radikální přestavbě spuštěny zhruba před měsícem.

„Web ČT4 je profesionálním doplňkem sportovního kanálu. Česká televize má největší profesionální tým sportovních novinářů, tradici sportovních přenosů z domácích a významných světových akcí a web nyní konečně odpovídá postavení sportovního vysílání veřejné služby ČT v české společnosti,“ komentoval spuštění nových stránek Milan Fridrich, ředitel Nových médií ČT.

Stránky ČT4 jsou na hlavní stránce rozčleněny v dlaždicovém designu na kategorie Fotbal, Hokej, Atletika, Tenis, Moto, Míčové sporty, Zimní sporty a Ostatní.

V horní liště jsou ještě Basketbal, Cyklistika a Golf. Kategorie se budou měnit podle ročního období a podle síly zájmu uživatelů webu.

ČT1 a ČT2 inovovaly své stránky už letos v lednu spolu s portálem iVysílání, který kombinuje archiv pořadů ČT se živým vysíláním všech stanic veřejnoprávní televize.