Dárky , které zahřejí

Ušanky

Ušanky Zdroj: archiv firem

Následující fotogalerie přináší několik tipů na reklamní předměty vztahující se k zimnímu období. Všechny mají schopnost zahřát. Ať už tělo, nebo duši, nebo obojí.

Ušanky

Kvalitní a vysoce funkční zimní čepice, jejichž tvar a zvolené materiály lze přizpůsobit podle požadavků zákazníka. Škálu barevnosti je možné volit podle vzorníku Pantone. Vhodnou technologií brandingu je výšivka, nášivka, potisk, kovová a plastová loga nebo tkané etikety.

Orientační cena bez DPH: 60 až 120 Kč
Dodavatel: Brand Promotion

Tepelné polštářky

Po aktivaci (prolomení plíšku) vydávají teplo po dobu zhruba 15 min. Pro další použití se polštářek připraví vložením na 10 minut do vroucí vody. Plast, z něhož jsou vyrobeny, neobsahuje ftaláty. Vhodnou technologií brandingu je tamponový tisk.

Orientační cena bez DPH: 20 až 30 Kč
Dodavatel: Elasto Form Bohemia

Tepelné polštářkyTepelné polštářky | archiv firem

Termokelímek

Kelímek pro uchování teplého nápoje z nerezové oceli o objemu 350 ml. Dodává se v barvách červená nebo modrá. Vhodnou technologií brandingu je laserování ve spodní části nebo tamponový potisk.

Orientační cena bez DPH: 130 Kč
Dodavatel: Elasto Form Bohemia

TermokelímekTermokelímek | archiv firem

Sada med a čaj

Sypaný zimní značkový čaj Basilur s brusinkami a brusinkovým aroma ve 100g balení plus český přírodní květový med 450 g, bez konzervantů, neředěný. Dárek pro pravou zimní atmosféru. Vhodnou technologií brandingu (na víčko krabičky) je sítotisk, plotrová fólie nebo převázání stužkou s etiketou.

Orientační cena bez DPH: 109 Kč
Dodavatel: Agentura MN

Sada med a čajSada med a čaj | archiv firem

Pletené čepice

Vyráběny jsou ze syntetického materiálu acrylic, v případě požadavků na kvalitnější variantu z materiálu merino, který tvoří z 50 % vlna a z 50 % acrylic. Vnitřní podšívka může být acrylic, fleece nebo funkční vlákno polycolon. Dodávají se ve stovkách odstínů, jejich předností je vysoká variabilita. Vhodnou technologií brandingu je přímo vetkané logo, výšivka, nášivka, potisk nebo tkané etikety.

Orientační cena bez DPH: 60 až 120 Kč
Dodavatel: Brand Promotion

Pletené čepicePletené čepice | archiv firem

Softs hellová vesta Schwarzwolf

Lehká voděodolná a větruvzdorná vesta s dvěma bočními kapsami, náprsní kapsičkou a nepromokavými zipy. Dodává se v barvách červené a černé, v dámském i v pánském provedení. Vhodnou technologií brandingu je výšivka.

Orientační cena bez DPH: 932 Kč
Dodavatel: iMi Partner

Softshellová vesta SchwarzwolfSoftshellová vesta Schwarzwolf | archiv firem

Bunda 3 v 1 AirDown Tactical

Značkovou vysoce funkční bundu je možné použít také jako vestu nebo v kombinaci bundy s vestou. Vnější vrstva je odolná proti protržení, nepropustná pro vodu a vítr a zároveň prodyšná. Uvnitř se nachází pomocí zipu připojitelná „nafukovací“ vesta s optimální úpravou teploty (je možné ji nafukovat přímo na těle při nošení), která je vhodná i pro teploty až do –25 °C. Bunda má odepínací kapuci. Dodává se v dámském i pánském střihu. Vhodnou technologií brandingu je výšivka a potisk.

Orientační cena bez DPH: 3380 Kč
Dodavatel: 94 minutes

Bunda 3 v 1 AirDown TacticalBunda 3 v 1 AirDown Tactical | archiv firem

Dvojmlýnek Sobův parůžek

Dvojmlýnek s nadčasovým a lehkým designem značky Nuance pro ty, kdo ocení originalitu a styl. Je doplnitelný a lze jej nastavit na hrubé i jemné mletí.

Cena bez DPH: 1057 Kč
Dodavatel: www.firemnidarky.eu

Dvojmlýnek Sobův parůžekDvojmlýnek Sobův parůžek | archiv firem

Funkční prádlo

Značkové termotriko a termokalhoty z vysoce prodyšného a rychleschnoucího materiálu. Zajistí pocit sucha i při nadměrném pocení. Vhodné pro práci i sport v zimním období. Vhodnou technologií brandingu je výšivka nebo sítotisk.

Orientační cena bez DPH: triko 532 Kč, kalhoty 420 Kč
Dodavatel: 94 minutes

Funkční prádloFunkční prádlo | archiv firem

Světlo Atmosphere

Světlo v moderním designu z matného plastu mění po zapnutí barvu z červené na zelenou a modrou. Široké uplatnění najde při tvorbě slavnostních dekorací, ať už na stole, na okně nebo pod vánočním stromečkem. Dodává se ve čtyřech tvarových variantách. Vhodnou technologií brandingu je tamponový potisk.

Orientační cena bez DPH: 80 Kč včetně baterií
Dodavatel: Elasto Form Bohemia

Světlo AtmosphereSvětlo Atmosphere | archiv firem

Vakuová termoska Contigo

Model West Loop o objemu 470 ml je opatřen patentovaným uzavíracím a zavzdušňovacím ventilem. Obsah vydrží teplý čtyři hodiny, studený dvanáct hodin. Profesionální výbava pro každého i pro každou příležitost. Vhodnou technologií brandingu je laser.

Orientační cena bez DPH: 658 Kč
Dodavatel: Agentura MN

Vakuová termoska ContigoVakuová termoska Contigo | archiv firem

Zimní pantofle

Jsou vyrobeny ze 100% bavlny v barvách bílé a šedé. Jejich praktičnost ocení všichni, kdo mají doma nebo na chalupě studenou podlahu. Vhodnou technologií brandingu je výšivka.

Orientační cena bez DPH: 233 Kč
Dodavatel: iMi Partner

Zimní pantofleZimní pantofle | archiv firem

Sada svíčka a čaj

Porcovaný značkový černý čaj Basilur v aluminiových sáčcích s kousky malin a šípků plus válcová aromatická svíčka. Sada pro večerní idylu. Vhodnou technologií brandingu (na víčko krabičky) je sítotisk, plotrová fólie nebo převázání stužkou s etiketou.

Orientační cena bez DPH: 151,40 Kč
Dodavatel: Agentura MN

Sada svíčka a čajSada svíčka a čaj | archiv firem

Silikonová propiska na dlouhé zimní večery

Propiska je ukončená 3D magnetem v jakémkoli tvaru dle požadavku/ designu klienta. Tělo propisky lze vyrobit v jakékoli barvě dle vzorníku Pantone, logo na propisce může být natištěno anebo embossováno.

Dodavatel: Sprint trading

Silikonová propiska na dlouhé zimní večerySilikonová propiska na dlouhé zimní večery | archiv firem

Exkluzivní doušek k vánocům

Variace vín z Toskánska, francouzského Chateauneuf-du-Pape a australské Barrosy v dárkovém balení pro vás, vaše partnery nebo vaše blízké.

Cena dárku: 1790 Kč
Dodavatel: WineWorld.cz

Exkluzivní doušek k vánocůmExkluzivní doušek k vánocům | archiv firem

Označovač klíčů pro skřehlé prsty

Drobný dárek, který lze vyrobit v jakémkoli tvaru dle požadavku/designu klienta. Jednoduše jej navlečete na klíč a ihned budete vědět, který klíč k čemu patří.

Dodavatel: Sprint trading

Označovač klíčů pro skřehlé prstyOznačovač klíčů pro skřehlé prsty | archiv firem