Do Lowe Praha přichází Julio Wallovits

Julio

Julio

Od června 2012 nastupuje na pozici kreativního ředitele agentury Lowe Praha mezinárodně uznávaný reklamní tvůrce Julio Wallovits.

Úkolem Julia Wallovitse v Lowe Praha bude budování stávajících značek portfolia a získávání nového byznysu a to nejen v Čechách, ale i v zahraničí. Navíc by se měl věnovat hledání a výchově mladých talentů na českém trhu a hledání nových cenově efektivních přístupů zejména v AV produkci.

Julio Wallovits, který pochází z Argentiny, působil jako kreativní ředitel v agenturách Bates, Wieden & Kennedy Amsterdam, El Sindicato Barcelona, SCPF Barcelona-Miami či La Doma. Za své práce pro značky jako Nike, Audi, Vodafone, BMW, Canal +, El Corte Ingles, Once, Range Rover, Microsoft a další získal celou řadu cen na nejprestižnějších reklamních festivalech, včetně 20 ocenění Cannes Lions.

V posledních letech se věnoval i filmové a divadelní autorské tvorbě a režii. Jeho prvotina, nezávislý film “Smoking room”, získala řadu ocenění na evropských filmových festivalech, včetně MFF v Karlových Varech.