Fast Forward vstupuje do rodiny Young & Rubicam

Young & Rubicam Praha

Young & Rubicam Praha

Brněnská reklamní agentura Fast Forward se stala partnerem komunikační a reklamní skupiny Young & Rubicam. Obě strany v těchto dnech uzavřely afilační dohodu.

Agentura Fast Forward bude i po přidružení nadále působit pod vlastní značkou. Nově se na základě smlouvy stává partnerem Y&R Prague.

„Rodina Y&R Group získává ve Fast Forward partnera, který je schopen na vysoké úrovni zajišťovat akce a marketingové aktivity nejen pro naše stávající klienty v regionu. Fast Forward má zkušený tým odborníků, kteří disponují znalostmi z lokálního trhu,“ komentoval nadcházející spolupráci CEO Y&R Central & Eastern Europe Petr Havlíček.

„Věříme, že nám partnerství s Y&R přinese nové obchodní příležitosti. Ceníme si především faktu, že budeme moci využít rozsáhlých mezinárodních oborových znalostí nového partnera a rozšíříme klientské portfolio. Po 12 letech působení na českém trhu jsme dosáhli pomyslného vrcholu našich lokálních aktivit. Spojení se silným mezinárodním partnerem představuje logický krok směrem k posílení aktivit a brandu agentury,“ doplnil CEO agentury Fast Forward Radek Čech.