Geometry Global aktivuje v Olympijském parku značku Visa

Aktivace Visy od Geometry Global pro Olympijský park Lipno

Aktivace Visy od Geometry Global pro Olympijský park Lipno Zdroj: Geometry Global

V Olympijském parku na Lipně, který dnes otevírá své brány, připravila agentura Geometry Global aktivaci pro Visu postavenou na virtuální realitě, která návštěvníky přenese z Lipna až na olympiádu v Riu.

Součástí doprovodného programu v lipenském Olympijském parku je mimo jiné stan Visy, dlouholetého olympijského partnera, který se ponese v duchu propojení sportu s moderní technologií virtuální reality.

Díky brýlím Samsung Gear VR budou mít návštěvníci parku možnost osobně okusit atmosféru nadcházejících olympijských her. Po usednutí na nainstalovaná kola se totiž na několik minut ponoří do simulace cyklistického závodu v ulicích Rio de Janeira, kde budou postaveni před jednoduchý úkol – dokončit závod dřív než jezdec na druhém kole. Živý průběh duelu bude zároveň promítán na velkoplošnou obrazovku pro ostatní diváky v areálu. Jezdci, kteří protnou cílovou pásku v rekordním čase, budou následně odměněni věcnými cenami.

Pro návštěvníky preferující přírodní krásy Lipna nad olympijskou soutěží bude na místě k dispozici pronájem deseti elektrokol na projížďku. Celý prostor Visy doplní oddechová lounge zóna a výstavní prostor Visa Expo.

Hlavním cílem aktivit je zesílit spojení mezi Visou a sportovními událostmi, především pak ujistit, že i na letních akcích a festivalech se návštěvníci mohou spolehnout na placení kartami Visa. Olympijskou aktivaci zajišťuje česká kancelář aktivační agentury Geometry Global Prague.

Kampaň Intersportu od Geometry Global pro Olympijský park LipnoKampaň Intersportu od Geometry Global pro Olympijský park Lipno | Geometry GlobalGeometry Global figuruje v Olympijském parku i v rámci akce Intersportu „Získejte slevu ze Slunce“. V mobilním obchodě na Lipně určuje slevu na veškerý sortiment výhradně denní UV index.