Havas PR Prague má nové vedení

Havas PR

Havas PR Zdroj: archiv

Havas PR Prague řídí nově Michal Vlasák a Martin Pavlíček. Změna souvisí s rozhodnutím Kateřiny Wheeler, která bude po devítiletém působení v Havas PR pokračovat ve své kariéře jako nezávislá PR konzultantka.

Michal Vlasák přišel do Havasu v roce 2007 a byl povýšen do pozice zástupce ředitele v roce 2012. Jeho zkušenosti zahrnují poskytování komunikačních služeb společnostem jako je např. Google, Westinghouse Electric Company či Toyota Peugeot Citroën Automobile a nyní vede tým korporátní komunikace. Vystudoval žurnalistiku a mediální studia na Karlově Univerzitě a příležitostně přednáší o PR na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Michal Vlasák, Havas PRMichal Vlasák, Havas PR | archivMichal Vlasák

Martin Pavlíček přestoupil do Havasu na začátku roku 2015 z UPC Česká republika z pozice ředitele komunikace. V předchozích deseti letech působil jako ředitel korporátní komunikace společnosti Unipetrol a jako tiskový mluvčí společnosti ČEZ, v Havasu vede tým pro finanční a zdravotnický sektor. Pavlíček získal na University of New York in Prague magisterský titul v oboru PR komunikace a MBA v marketingu. Na své alma mater nadále učí předmět Advanced PR.

Martin Pavlíček, Havas PRMartin Pavlíček, Havas PR | archivMartin Pavlíček

„Tým jsme posílili povýšením Daniely Chovancové do pozice Account Director pro IT & Telco, Ljuby Kotáskové na pozici Social Media Director a Lucie Strnadové do pozice Account Director pro FMCG a eventy,“ říká Michal Vlasák.