Hospodářské noviny mají novou podobu

Hospodářské noviny

Hospodářské noviny

Hospodářské noviny prošly výraznou strukturální a obsahovou změnou. Novou podobu získala zejména druhá složka, která nově nese název HN Byznys. "Všechny inovace sledují jediný záměr: nabídnout pronikavější a plastičtější vhled do dění v byznysu a politice," uvádí v tiskové zprávě vydavatel Hospodářských novin, společnost Economia.

„Oddíl Moje HN nahrazuje rubrika Lidé v byznysu. V ní čtenáři naleznou profily významných manažerů, velké rozhovory s byznysmeny či fotografie z aktuálních společenských událostí. Chybět však nebudou ani informace o nejdůležitějších manažerských přestupech a nejzajímavější výroky lidí ze světa byznysu a jeho zákulisí,“ popisuje další změny mluvčí Economie Luděk Březina.

Drobné změny zaznamenala také Business Class. „Každý den také bude vycházet karikatura na aktuální téma pod názvem Teichmannova tužka,“ dodává Březina.

Poslední strana druhé složky je pak autorská. Nabídne obraz světa vytvořený vždy jednou osobností Hospodářek. „Od pondělí do pátku ji budou připravovat Jan Macháček, Daniel Anýž, Lucie Tvarůžková, Tomáš Sedláček a Jindřich Šídlo.“