Ivana Watsonová - personální ředitelka Českých Radiokomunikací

Ivana Watsonová

Ivana Watsonová

Ivana Watsonová byla jmenována novou personální ředitelkou společnosti České Radiokomunikace, provozovatele televizního a rozhlasového vysílání a poskytovatele ICT a telekomunikačních služeb, který na českém trhu působí již 48 let. Watsonová bude ve své funkci zodpovídat za řízení personálního úseku společnosti.

Zdroje zkušeností

Ivana Watsonová studovala řízení lidských zdrojů na Sheffield Hallam University ve Velké Británii. Rozsáhlé zkušenosti z oblasti lidských zdrojů získala během svého působení na manažerských pozicích v řadě mezinárodních i českých firem různých velikostí a zaměření, například Tetra Pak, TPCA Kolín, Abbott Laboratories, Rockwell Automation, Hewitt Associates nebo Megatech Industries. Kromě jiného má i zkušenosti s mediátorstvím a koučováním a je také ambasadorkou představenstva People Management Forum (dříve Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů). „Věřím tomu, že Ivana přispěje výraznou měrou k rozvoji moderně nastaveného funkčního personálního úseku a bude se podílet na posílení postavení naší společnosti na českém trhu, především prostřednictvím náboru kvalitních pracovníků a rozvojem a motivací klíčových lidí a specialistů,“ říká Kamil Levinský, generální ředitel Českých Radiokomunikací.

Z ciziny domů

„Jsem ráda, že se mohu stát součástí týmu Českých Radiokomunikací,“ říká Ivana Watsonová. „Mezi mé hlavní cíle bude patřit upevnění pozice společnosti jako předního českého zaměstnavatele a rovněž vybudování jasné personální koncepce pro další růst.“ Ivana Watsonová působila několik let na podobných pozicích i ve Švýcarsku a Portugalsku. Hovoří plynně anglicky, německy, portugalsky a částečně rusky, španělsky a slovensky. Má dva syny a mezi její koníčky patří četba, film, cestování a sport.