KFC spouští v Praze rozvážku. Podpoří ji lokální komunikace

Nová služba KFC Rozvoz

Nová služba KFC Rozvoz Zdroj: KFC

Společnost KFC spouští od začátku června v pilotních pěti pražských lokalitách vlastní rozvážkový servis KFC Rozvoz. Do konce roku bude službu nabízet třetina českých provozoven. S postupným rozšiřováním služby do dalších lokalit bude KFC zintenzivňovat i komunikaci.

Na první pětici pražských restaurací KFC zajišťujících rozvážku (Prague Gate, Kačerov, Budějovická, Evropská a Harfa) naváže 6. června dalších šest lokalit (Flora, Globus Zličín, Letňany, Průhonice, Černý most a Butovice). Na podzim bude rozvážka spuštěna také v dalších městech České republiky, do konce roku ji bude nabízet celkem 25 restaurací.

„Vlastní rozvážku jsme se rozhodli zavést, abychom zákazníkům usnadnili dostupnost našich produktů a nabídli něco navíc,“ říká Libor Hubík, market director KFC CZ. Nabídka pokrmů určených k rozvážce se mírně liší od menu dostupného v restauracích a zákazníci se s jejím obsahem mohou seznámit na stránce KFCrozvoz.cz, kde lze také službu objednávat.

V počáteční fázi provozu nové služby bude nabídka komunikována lokálně v restauracích, které ji poskytují. KFC využije také venkovní reklamu a direct mailing v lokalitách, které bude služba pokrývat. Pozornost zaměří KFC také na online a s postupným rozšiřováním služby do dalších lokalit bude komunikaci zintenzivňovat.

„Spuštění předcházely rozsáhlé přípravy a výběr dodavatelů tak, abychom byli schopni zákazníkům doručovat produkty té nejvyšší kvality splňující naše standardy,“ dodává Hubík.

Rozvážku bude zajišťovat každý den od 11 do 21 hodin 27 obrandovaných automobilů Škoda Citygo, které pokryjí oblast do osmi minut dojezdu od jednotlivých restaurací. Doručení je plánování na méně než půlhodinu.