Kreativita v zasedačce roku pokračuje

Zahájení Zasedačky roku v Etneteře

Zahájení Zasedačky roku v Etneteře Zdroj: CBRE

Soutěž CBRE Zasedačka roku směřuje do svého třetího ročníku. Stejně jako v předchozích letech i letos čeká soutěž řada inovací a změn. Třetí ročník se bude výrazně orientovat na zaměstnance, kteří tvoří duši každé firmy. Pozornost bude věnována tomu, jak právě oni vnímají své pracovní prostředí.

Cílem soutěže Zasedačka roku je zvýšit povědomí o důležitosti adekvátního kancelářského prostředí a rozvířit v České republice diskusi na toto téma. Letos ji obohatí nová kategorie s názvem Chytrá kancelář, jejímž odborným garantem se stala firma Microsoft. Oceňovány v ní budou společnosti, které mají vhodně nastavené strategie interního vzdělávání a rozvoje dovedností tak, aby zaměstnanci používali moderní technologie aktivně a s chutí.

Odborné porotě opět předsedá světoznámá architektka Eva Jiřičná. „Minulý rok jsme hodnotili mnoho vynikajících projektů, ale také ty, které stále mají co dohánět. Věřím, že jak už to u soutěží bývá, se firmy ukážou letos v ještě lepším světle. Tato soutěž je zde právě proto, aby se s každým jejím ročníkem pracovní prostředí zdokonalovalo,“ říká Jiřičná.

Do soutěže se mohou firmy s inspirativními pracovními prostory hlásit až do 31. října 2016. Finalisté budou oznámeni v prosinci 2016, v únoru následujícího roku proběhne slavnostní předání cen vítězům.

V uplynulých letech se do CBRE Zasedačky roku přihlásilo více než 150 firem a porota z nich vybrala 56 finalistů. Mezi oceněné patřila například společnost Google, J&T Banka či Ogilvy & Mather.