Linde Material Handling Česká republika má novou PR agenturu

logo Crest Communications

logo Crest Communications

Společnost Linde Material Handling Česká republika s.r.o., která dodává manipulační techniku a logistická řešení, si vybrala Crest Communications a.s. za svou public relations agenturu.

Linde Material Handling ČR dodává nízkozdvižné a vysokozdvižné vozíky, náhradní díly, regály a regálové systémy na míru, poskytuje autorizovaný servis vozíků a komplexní služby poradenství v oblasti manipulační techniky, navrhuje optimalizaci flotily a logistická řešení. Na českém trhu působí od roku 1990. Linde Material Handling ČR disponuje 14 prodejními místy a více než dvěma desítkami servisních míst.

Podle ředitele a jednatele společnosti Linde Material Handling ČR Ing. Jindřicha Kotyzy si společnost od spolupráce s Crest Communications slibuje rozšíření již existujících PR aktivit v oblasti propagace značky, produktů a komplexních služeb.

„Jsme rádi, že se nám podařilo uspět ve výběrovém řízení. Linde Material Handling ČR ideálně zapadá do našeho portfolia B2B klientů z oblasti průmyslu, logistiky a dopravy,“ komentoval novou zakázku ředitel Crest Communications Aleš Langr.