Medvídek Haribo vyrazí v kampani na cesty

Medvídci Haribo dostali šťávu

Medvídci Haribo dostali šťávu Zdroj: archiv

Celosvětově působící německý výrobce cukrovinek Haribo zahajuje počátkem srpna letní turné po České republice. V rámci roadshow s názvem Šťavnaté léto procestuje Zlatý medvídek Haribo a jeho pomocníci během jednoho měsíce na 50 míst po celé zemi.

Společnost Haribo uspořádá od 6. srpna do 6. září roadshow po České republice. Maskot společnosti, Zlatý medvídek Haribo, navštíví atraktivní turistická místa, vybraná města i obce, koupaliště, aquaparky a obchodní centra. Pro ostatní příchozí bude připraven zábavný program a soutěž o cukrovinky Haribo Saft-Goldbären.

Podrobnosti o soutěži se spotřebitelé dozvědí prostřednictvím facebooku a rádia.

Zlatý medvídek Haribo to rád šťavnatéZlatý medvídek Haribo to rád šťavnaté | archiv

„Celá akce je koncipována do druhé poloviny prázdnin a bude podpořena rozhlasovou reklamou, kampaní na facebooku, samplingem na vybraných místech a PR aktivitami,“ říká Rostislav Němec, jednatel společnosti Haribo CZ.

Kromě samotné roadshow uspořádá Haribo eventy zaměřené především na rodiny s dětmi. Dny zábavy a soutěží se uskuteční např. v Praze, Kralupech nad Vltavou, Plzni, Jihlavě, Brně a dalších městech. Trasu a program roadshow lze najít na stránkách Facebook.com/posli.medvidka.