Moris design expanduje

Moris design

Moris design Zdroj: Moris design

Designérská společnost Moris design roste a stěhuje se do většího.

Centrála společnosti Moris design se rozrůstá o nové kanceláře i výrobní kapacity. Je to díky dvoucifernému růstu, který se firmě daří již několikátým rokem v řadě. Rozvoj s sebou nese i investice do rozšiřování společnosti a do počtu fundovaných zaměstnanců.

„Každá taková expanze je pro mě vyjádřením jisté odměny za naše společné úsilí a vysoké pracovní nasazení. Jsem vděčný za každou poptávku, každou zakázku, za čas, který nám naši zákazníci věnují. Díky tomu můžeme růst a nabízet neustále lepší služby,“ řekl majitel společnosti Radomír Klofáč, který Moris design buduje téměř dvacet let.

Část výrobních kapacit se nyní přesouvá z centrály v Praze-Michli do rozšířené štěrboholské výrobní haly, kde Moris navyšuje kapacitu o 1000 m2 výrobní plochy. Zároveň zde vzniká větší prostor pro demoinstalace prototypovaných prodejen a dílčích prostředků na podporu prodeje, které ve Štěrboholech Moris realizuje při vývoji s různými klienty z oboru instore designu.

V centrále naopak vznikne více kancelářských prostor pro narůstající tým projektových manažerů, konstruktérů a designérů.