Nova na jaře odvysílá reality show Hlas Česko Slovenska

Scéna reality show Hlas Česko Slovenska

Scéna reality show Hlas Česko Slovenska

Televize Nova bude na jaře diváky lákat na reality show Hlas Česko Slovenska, nový vlastní sitcom Helena, další výměny manželek i premiérové řady úspěšných seriálů.

Diváci se tak mohou těšit na pokračování Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a od 6. února také na 16 díků třetí řady krimiseriálu Kriminálka Anděl. Úplnou novinkou pak bude seriál První krok z prostředí taneční školy, který režíroval na Nově oblíbený Jiří Vejdělek (například Muži v naději nebo Ženy v pokušení). Nova také do jarního vysílacího schématu nasadila nový rodinný sitcom Helena a vedle vlastní produkce odvysílá i další řady seriálů ze zahraničí, konkrétně Tudorovce, 24 hodin, Útěk z vězení, Mentalistu, Kriminálku Las Vegas a Upíří deníky.

Jdi po hlase

Nejvíce nadějí (a zřejmě i finančních prostředků – i když jejich výši ředitel TV Nova Jan Andruško nechtěl na dnešní tiskové konferenci komentovat) Nova vložila do reality show Hlas Česko Slovenska. Jde o koncept, který se pod označením The Voice of… úspěšně vysílal již ve 21 zemích. Nova s ním od 12. února do 3. června obsadí nedělní večery.

Na projektu se podílí i sesterská televize Novy TV Markíza. Slovensko zastupují dva hudební porotci-koučové, zpěvačka Dara Rolins a raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský. Za českou stranu budou nejlepší hlas hledat zpěváci Michal David a Pepa Vojtek. Show moderují Leoš Mareš a slovenská zpěvačka Tina.

Koncept soutěže, která má podtitulek Jdi po hlase!, počítá s účastí poloprofesionálních zpěváků, kteří vytvoří čtyři týmy vedené vždy jedním ze čtyř profesionálních zpěváků-koučů. Absolutní vítěz soutěže se může kromě finanční prémie těšit na exkluzivní smlouvu s nahrávací společností Universal, která je celosvětovým partnerem této show.

Novou reality show nabízí i Nova Cinema. Ta již včera odvysílala úvodní díl převzaté show Amazing Race, v níž jedenáct dvojic na různých místech světa včetně Prahy plní nejrůznější úkoly s cílem získat výhru 1 milion dolarů. Amazing Race Nova Cinema vysílá každý všední den v 19.05.