Nova obnoví Na vlastní oči a odvysílá seriál Gympl s (r)učením omezeným

Vladimír Klíma a Janek Kroupa

Vladimír Klíma a Janek Kroupa

TV Nova představila novinky pro své podzimní programové schéma. Televizní noviny v něm zůstanou prodloužené do 20:20 hodin a na obrazovky se vrátí publicistický pořad Na vlastní oči s Vladimírem Klímou a Jankem Kroupou. Hlavním tahákem má být podle Novy seriál Gympl s (r)učením omezeným.

V seriálu se na obrazovce zřejmě dvakrát týdně objeví mimo jiné Libuše Šafránková a Karel Heřmánek. Pozornost diváků chce ale Nova přitáhnout i dalšími novinkami. Bude mezi nimi kulinářská show MasterChef, obnovený magazín o celebritách Prásk a také premiérové epizody sitcomu Helena a seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice.

V celosvětově úspěšné kuchařské show MasterChef budou amatérští kuchaři soutěžit pod dohledem špičkových šéfkuchařů o titul MasterChef a více než milionovou odměnu. V roli porotců se představí šéfkuchaři Jiří Štift, Radek Šubrt a Martin Korbelič.

MasterChefMasterChef

Velkou pozornost TV Nova soustřeďuje na nejnovější kanál Fanda. Akční sporty, seriály, filmy, dokumenty i erotiku doplní nově spuštěné internetové stránky fanda.tv. Sportovní kanál Nova Sport pak v jedné sezóně nabídne mimo jiné rekordních 370 hokejových přenosů.

Nova také zpřístupnila obsah svého videoportálu Voyo.cz na iPadech. Už před tím se Voyo.cz dostalo také do chytrých televizorů Panasonic s technologií Viera Cast. Na podzim na Voyo.cz přibudou další filmy, a to jak v sekci Předplatného, tak i v sekci Extra tituly. Rozšíří se také nabídka sportovních přenosů, dokumentů i titulů pro děti.

Z české filmové produkce bude TV Nova na podzim vysílat mimo jiné premiéru dramatu Kawasakiho růže od režiséra Jana Hřebejka, muzikálovou komedii V peřině v hlavní roli s Lucií Bílou a Karlem Rodenem nebo drama Nevinnost o tom, jak může být cesta z vrcholu na absolutní dno velmi rychlá. Ze zahraniční produkce čeká moderní zpracování nejznámějšího díla Sira Artura Conana Doyla Sherlock Holmes, romantická komedie Bejvalek se nezbavíš, sci-fi snímek Star Trek, akční thriller Zatím spolu, zatím živi v hlavní roli s Tomem Cruisem, romantická komedie Sexy 40, fantasy snímek Souboj titánů, katastrofický film o konci světa s názvem 2012 nebo sci-fi thriller Transformers: Pomsta poražených.

Kawasakiho růžeKawasakiho růže

Na své si přijdou i milovníci animovaných filmů, kteří se mohou těšit na titul Jak vycvičit draka od studia DreamWorks nebo pokračování příběhu o zeleném zlobrovi Shrek: Zvonec a konec. Fanoušci Harryho Pottera se také mohou těšit na šest dílů nejslavnější čarodějnické filmové série, včetně premiérového titulu Harry Potter a Fénixův řád.