Novým generálním ředitelem UPC v Česku bude Frans-Willem de Kloet

Frans-Willem de Kloet bude s účinností od 1. ledna 2014 jmenován generálním ředitelem UPC Česká republika

Frans-Willem de Kloet bude s účinností od 1. ledna 2014 jmenován generálním ředitelem UPC Česká republika

Dosavadní ředitel Business Services v Liberty Global Frans-Willem de Kloet bude s účinností od 1. ledna 2014 jmenován generálním ředitelem UPC Česká republika a stane se tak odpovědný za vedení a provoz největšího kabelového operátora v ČR. Na této pozici nahradí Václava Bartoně, který se rozhodl ukončit svou profesní kariéru a věnovat se své rodině a zálibám.

Na dosavadní pozici ředitele Business Services byl Frans-Willem de Kloet odpovědný za celý segment B2B (Business-to-Business) skupiny Liberty Global v Evropě. Tento segment poskytuje podnikatelům ve dvanácti evropských zemích hlasové, datové a internetové služby, hosting a velkoobchodní služby. Frans-Willem má 20letou zkušenost z mezinárodního IT a telekomunikačního sektoru. Před svým nástupem do Liberty Global pracoval pro Hewlett Packard, kde byl odpovědný za oblast telekomunikací, médií, sekci zábavního průmyslu a finanční služby pro holandský trh. Jeho pracovní kariéra začala v KPN a v letech 1995 až 2008 byl oblastním ředitelem sekce Global Accounts v MCI/Verizon.

Václav Bartoň nastoupil na pozici generálního ředitel UPC Česká republika v roce 2002 a zastával několik pozic v rámci skupiny UIH.