ÖMV láká na bivakování s Lopraisem

Karel Loprais

Karel Loprais Zdroj: archiv

ÖMV rozjíždí letní spotřebitelskou soutěž o pobyt s Loprais týmem v Tatrách. Kreativu soutěže obstarává agentura Jandl.

Společnost ÖMV láká zákazníky na možnost strávit nějaký čas s Loprais týmem v Bivak kempu v Tatrách, kde se závodníci připravují na Rallye Dakar.

„Zájemcům o adrenalin doporučujeme vydat se na kteroukoli čerpací stanici ÖMV,“ říká marketingová manažerka ÖMV v ČR Lucie Mašínová a dodává: „Stačí natankovat 30 litrů prémiového paliva MaxxMotion, zaregistrovat se pomocí kódu na webové stránce a odpovědět na soutěžní otázku. Každý týden se hraje o dvě vstupenky na přípravný Bivak kemp v Tatrách, sto dalších výherců získá velkou dětskou Tatru včetně dárkového balení.“ Spotřebitelská soutěž bude probíhat do 30. srpna 2015.

Kreativní část soutěže vytvořila agentura Jandl. S kampaní se veřejnost setká v podobě vizuálů na všech čerpacích stanicích ÖMV v ČR a na webu a Facebooku společnosti. Kampaň podpoří také spoty ve vybraných rádiích a onlinech.

Tankuj MaxxMotion a vyhrajTankuj MaxxMotion a vyhraj | archiv

V průběhu léta proběhne asi na 60 čerpacích stanicích tzv. MaxxMotion Tour, při kterých budou hostesky rozdávat letáčky, drobné dárky a pomáhat s ošetřením vozu (omytí kol, dolití vody do ostřikovačů apod.).

V rozhlasu bude navíc probíhat akce Plná nádrž zdarma, během níž se po dobu jednoho týdne bude hodinu denně ve vybraném místě tankovat zadarmo. Jedné z akcí se osobně zúčastní Karel Loprais, který byl tváří ÖMV už letos v zimě, kdy se za tankování soutěžilo přímo o účast na dakarské rallye.