OMV nasadil v promo kampani kuchaře Emanuela Ridiho

Ridi

Ridi

Promo akce „Kvalita do ruky“ od OMV nabízí od května zákazníkům exkluzivní vaření se šéfkuchařem Emanuelem Ridim. Projekt, který zahrnuje soutěžení na Facebooku nebo účast ve škole vaření s kuchařem Emanuelem Ridim, skončí v červenci.

„Stačí přijet na čerpací stanici, nasbírat všech 8 známek, nalepit je do hrací karty a tu poté vyměnit za vybraný nůž s doplatkem. V kompletní sadě doplněné o profesionální dřevěný blok na ochranu ostří nožů se nachází 6 kusů různých typů nožů a nůžky, jež zcela jistě najdou široké uplatnění ve vaší kuchyni. A jako bonus přidáváme exkluzivní sadu grilovacího náčiní, která zpříjemní letní grilování a posezení s rodinou,“ uvádí marketingová manažerka OMV v ČR Lucie Mašínová. Kromě tankování paliva u OMV a nabídky doplňkového sortimentu ze shopu mohou zákazníci získat sadu nožů Berghoff.

Do sbírání známek se budou moci zapojit také všichni členové multiloajalitního programu iBOD, a to tak, že své ibody vymění v internetovém katalogu odměn iBOD za známku do hrací karty.

Škola vaření s Emanuelem Ridim je přímo na facebookové stránce OMV.