Podívejte se na spot: Usain Bolt běží pro Visu

Usain Bolt pro Visu

Usain Bolt pro Visu

Visa Europe právě odstartovala svou reklamní kampaň pro rok 2012. Její hlavní hvězdou je sprinter Usain Bolt. Visa své novinky představí během olympiády v Londýně, bude to první akce svého druhu, na níž zákazníci vůbec nebudou potřebovat hotovost.

Televizní reklama byla v ČR spuštěna v sobotu 17. března a poběží po celé Evropě. V reklamě vystoupí sportovci, kteří tvoří tým Visa Europe v čele s atletickou superhvězdou Usainem Boltem. Ten je díky pravidelné účasti na ostravské Zlaté tretře velmi populární i v Česku.

Podívejte se na nejdelší verzi spotu:

TV spot poběží ve dvou vlnách. První je brandová – se spoty 90, 60, 30 sekund, které upozorňují na Visu jako celosvětového sponzora Olympijských her a také na nové bezkontaktní technologie. Tato kampaň poběží do 3. dubna na TV Nova, TV Prima a kanálech mediazastupitelství AT media. Druhá část kampaně je už soutěžní, tedy promoční a poběží od 3. dubna zhruba do poloviny května na stejných stanicích.

„Letní olympiáda v Londýně bude největší sportovní akcí a já na ni pojedu s jedním cílem: obhájit své olympijské medaile. Značku Visa znají všichni a všichni této značce důvěřují. Visa teď platby ještě zjednodušila a zrychlila, takže naši spolupráci vnímám jako cosi přirozeného,” komentuje spolupráci s Visa Usain Bolt.