PR.Konektor na Slovensku fúzuje s agenturou Efcom

PR.Konektor

PR.Konektor

Agentura PR.Konektor, člen mezinárodní sítě Eurocom Worldwide, rozšiřuje svou pobočku na Slovensku fúzí s komunikační agenturou Efcom. Na slovenském trhu posílí nejen personálně, ale také s ohledem na portfolio klientů, a to zejména v oblasti vzdělávání, e-commerce, gamblingu, kosmetiky či financí. O fúzi Strategii informoval Rostislav Starý z PR.Konektor.

„Naší vizí je aplikovat v agentuře PR.Konektor Slovensko model integrované komunikace pod jednou střechou, který se v ČR setkal s mimořádným úspěchem. Klient tak dostane kvalitní a zejména komplexní komunikační řešení – kromě public relations také digital media, kreativu, strategické plánování, nákup médií a inovativní projektová řešení,“ nastiňuje Jaroslav Duroň, ředitel PR.Konektoru.

Managing directorem PR.Konektor Slovensko se stává Filip Švaňa, který dosud vedl Efcom. Odpovědný bude řediteli české mateřské agentury Jaroslavovi Duroňovi. Komunikační agentura Efcom vznikla v roce 2011. Soustřeďovala se především na oblasti public relations, online relations a social media. Během dvou a půl roční činnosti poskytovala PR služby Panevropské vysoké škole, byla při startu největšího slevového portálu ZlavaDna.sk, řídila komunikaci nadnárodní skupiny e-shopů InterStore, komunikační servis poskytovala také klientům A SMS, Naimar, Aptech Europe, navrhovala FB aplikace pro Tipos. Provozuje také eventovou službu Casino night a pomáhá s realizací projektů Kino Rača a Letní kino na Kuchajdě. Také spoluorganizovala charitativní projekt Kilometry pro Matouše.

PR.Konektor na Slovensku působí již od roku 2007.