Prague Design Week pokračuje s AMI

Prague Design Week

Prague Design Week Zdroj: AMI

I letos bude PR komunikaci pro designérskou přehlídku Prague Design Week zajišťovat tým z agentury AMI Communications. Projektová spolupráce zahrnuje tiskový servis, organizaci tiskové konference a intenzivní media relations.

AMI Communications poskytuje PR služby Prague Design Weeku druhým rokem.

„Design nechceme prezentovat jako běžnému člověku nedostupný luxus, naopak. Naším záměrem je přiblížit návštěvníkům tvůrčí procesy, kreativitu designérů i výsledky jejich práce v podobě vystavovaných objektů. Komunikaci s médii při tom považujeme za zcela zásadní a loňská spolupráce s AMI Communications ukázala, jak mohou dobře nastavená media relations zafungovat,“ uvádí Ondřej Krynek, zakladatel a organizátor Prague Design Week.

Designérská přehlídka Prague Design Week 2016, navazující na tradici světových týdnů věnovaných současnému autorskému designu, se v Praze koná potřetí. Celotýdenní oslava kreativity a originality představuje návštěvníkům nejen vystavené produkty, ale seznamuje je i s postupy návrhářů a zákulisím jejich tvorby. Prague Design Week proběhne od 2. do 8. května 2016 v pražském Kafkově domě a představí dílo 90 vystavovatelů.