Prazdroj chystá show k uvedení nové značky

Plzeňský Prazdroj chystá velké uvedení nové značky na trh

Plzeňský Prazdroj chystá velké uvedení nové značky na trh

Nová značka Plzeňského Prazdroje Fénix bude slavnostně představena veřejnou ochutnávkou a videomappingem na větrací věže Strahovského tunelu.

Plzeňský Prazdroj představí nové pivo, o kterém tvrdí, že je netradiční a od ostatních se liší nejen svou chutí. Pivovar volí i neobvyklý začátek kampaně a uvedení nové značky na trh. „Baví nás věci dělat jinak, proto i zrození Fénixe bylo hrou,“ vysvětlil marketingový manažer Plzeňského Prazdroje Dalibor Vainer „To však byl jen začátek: Fénixe světu ukážeme v den, který je vlastně v letošním roce tak trochu navíc, ve středu 29. února.“

V 19 hodin bude pro veřejnost na pražském Strahově kromě degustace připraveno mytické zrození Fénixe promítané speciální technologií videomappingu na větrací věže strahovského tunelu. Projekce znázorní cykly zrození, kdy nové, svěží a originální věci povstávají z věcí tradičních a historických.

Originální receptura Fénixe vznikla přímo v Plzeňském pivovaru. „Naši sládkové ladili výslednou chuť velice pečlivě a připravili lehké pivo se svěžím aroma, které představuje spojení tradice s moderním světem,“ řekl o nové značce Dalibor Vainer.

Mohlo by vás také zajímat: