Přestupy (Strategie č. 08/11)

Přestupy

Přestupy Zdroj: Shutterstock

Přestupy










Srnka řídí sekci Consulting v Anectu

Pavel Srnka se stal ředitelem sekce Consulting ve společnosti Anect, která se zaměřuje na poskytování informačních a komunikačních řešení. Ve společnosti působí od roku 2006 a zastával pozici Senior Project Manager. Měl na starosti vedení komplexních projektů u významných zákazníků z oblasti bankovnictví a státní správy.

Pavel SrnkaPavel Srnka

Demartini marketuje značku Volkswagen

Novým manažerem marketingu značek Volkswagen osobní vozy a Volkswagen Užitkové vozy byl jmenován Pavel Demartini. Nahradí Markétu Vojáčkovou, která odchází na mateřskou dovolenou. Demartini přichází ze společnosti Škoda Auto. Vystudoval Obchod a podnikání s technikou na České zemědělské univerzitě v Praze.

Pavel DemartiniPavel Demartini

Ředitelství vodních cest ČR posiluje

Ředitelství vodních cest ČR jmenovalo do pozice zástupce ředitele Jana Skalického. Skalický je zkušeným manažerem, který má již mnoho let velmi blízko k vodním cestám. Bude zastupovat ředitele v době jeho nepřítomnosti a nadále bude i vedoucím úseku řízení projektů. Zároveň zůstává poradcem náměstka ministra dopravy pro rozvoj vodních cest.

Jan SkalickýJan Skalický

Nezveda vede životní pojištění ČSOB

Marek Nezveda se stal novým ředitelem Divize životního pojištění ČSOB Pojišťovny. Na této pozici vystřídal Wima Guilliamse, který začátkem tohoto roku odešel do bulharské DZI Insurance. Nezveda vystudoval Ekonomicko-správní fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Pracoval ve společnosti Ernst and Young, v ABN AMRO Penzijní Fond a v KBC Group.

Marek NezvedaMarek Nezveda

Adamec zabezpečí Home Credit

Brněnské IT centrum společnosti Home Credit, které se zabývá kompletním vývojem a podporou centrálních IT aplikací pro celou skupinu Home Credit, jmenovalo na pozici Group IT Security Manager Zdeňka Adamce, který bude zodpovědný za řízení, správu a rozvoj systému řízení informační bezpečnosti skupiny HC.

Zdeněk AdamecZdeněk Adamec

Rek pracuje pro Vilapark Jesenice

Developerská společnost Jimast Development realizující výstavbu osmnácti luxusních rodinných domů Vilapark Jesenice jmenovala do pozice strategického marketingového konzultanta Tomáše Reka, který v minulosti pracoval ve vysokých manažerských postech pro společnost Dimar nebo Českou pojišťovnu.

Tomáš RekTomáš Rek

Bilka zajistí klientský servis v Comunice

Novým Client Service Directorem reklamní a komunikační agentury Comunica je Michal Bilka. Vystudoval Ekonomickosprávní fakultu Univerzity Pardubice a v oblasti reklamy se pohybuje již přes deset let. Působil např. v internetové agentuře Symbio. Před příchodem do reklamní a komunikační agentury Comunica pracoval jako manažer pro strategický rozvoj v mediální skupině Mafra.

Michal BilkaMichal Bilka

LMC má nového tiskového mluvčího

Tomáš Ervín Dombrovský se stal manažerem korporátní komunikace a tiskovým mluvčím LMC, provozovatele elektronických pracovních portálů Jobs.cz a Prace.cz. Jeho minulým působištěm bylo ministerstvo dopravy, kde od října loňského roku působil na postu tiskového mluvčího a posléze se stal poradcem ministra pro zahraniční spolupráci. Předtím působil v CET 21 a AC&C Public Relations.

Tomáš Ervín DombrovskýTomáš Ervín Dombrovský

Filla povede obchod přes externí partnery

Jiří Filla se stal novým vrchním ředitelem Generali Pojišťovny. Přichází ze sesterské pojišťovny Generali Slovensko, kde do dubna letošního roku zastával pozici náměstka generálního ředitele se zodpovědností za obchod. Filla studoval Husitskou teologickou fakultu UK. Kariéru zahájil ve společnosti Robert Bosch, poté strávil 8 let ve Volkswagenu a Volvu. V roce 2005 nastoupil do pojišťovny Kooperativa.

Jiří FillaJiří Filla

Klain řídí obchod TV Barrandov

Marek Klain obsadil v TV Barrandov novou pozici ředitel obchodu. Přichází se zkušenostmi z prostředí televizního obchodu -působil na pozicích Key Account Manager a specialista prodeje reklamy ve společnosti CET 21, byl rovněž marketingovým specialistou a Project Managerem ve společnosti Mag Media 99 i marketingovým specialistou ve společnosti FTV Prima.

Marek KlainMarek Klain

Hladký míří do pobočky Agmo v Polsku

Ředitelem nově vzniklé pobočky společnosti Agmo v Polsku se stal Mirek Hladký, který je současně i jednatelem Agmo v ČR a na Slovensku. Hladký je absolventem oboru Elektrotechnika a informatika na Technické univerzitě v Darmstadtu (SRN). Má více než dvacetiletou manažerskou zkušenost z práce pro velké nadnárodní společnosti jako Siemens, JVC Professional, WorldCom, Tarkett či Masonite.

Mirek HladkýMirek Hladký

Geyer nastoupil do InterContinentalu

Oliver Geyer byl jmenován Executive Assistant Managerem -zástupcem generálního ředitele hotelu InterContinental Praha. Geyer začal svou pohostinskou kariéru v roce 1995 v hotelu Munich Park Hilton. Pracoval pro hotely sítě Hilton, Marriott a Kameha převážně v Německu, InterContinental Praha je jeho první pracovní zkušenost se skupinou InterContinental Hotels Group.

Oliver GeyerOliver Geyer

Musil posílí Positro

Firma Positro, která se zabývá „chytrým bydlením“, jmenovala na nově vzniklou pozici Marketing & Project Manager Jaroslava Musila. Na starosti bude mít vedení komunikační strategie, podporu rozvoje obchodu a kompletní marketingovou strategii společnosti. Musil nabýval své profesní zkušenosti mimo jiné při výstavbě Jaderné elektrárny Temelín při Škodě Praha.

Jaroslav MusilJaroslav Musil

Honzák okoření La Gare a Les Moules

Brasserie La Gare a Belgian Beer Cafe Les Moules budou mít od září nového šéfkuchaře. Vladimír Honzák přichází z pozice šéfkuchaře Hotelu Leonardo v centru Prahy, kde působil od roku 2007. Profesní kariéru začínal v roce 1996 v restauraci hotelu Forum Praha, dále mj. hotel Hilton Praha a hotel Diplomat. V Belgian Beer Cafe Les Moules působil již dříve jako zástupce šéfkuchaře.

Vladimír HonzákVladimír Honzák

Duda mluví za Unipetrol

Mikuláš Duda bude mít v rámci pozice manažera tiskového oddělení skupiny Unipetrol na starost rozvoj aktivit souvisejících s externí komunikací společnosti a bude zastávat také funkci tiskového mluvčího. Do společnosti přichází z agentury Ogilvy PR. Zkušenosti s firemní komunikací získal také v rámci Pojišťovny České spořitelny.

Mikuláš DudaMikuláš Duda

Kačmář vede servery Microsoftu

Microsoft jmenoval Dalibora Kačmáře novým manažerem serverové divize. Kromě vytváření nových příležitostí rozvoje obchodu se serverovými řešeními v těsné vazbě na obchodní tým se zaměří na možnosti celkové transformace do prostředí cloudu - jak privátního, tak i veřejného. Kačmář pracuje v Microsoftu již osmým rokem.

Dalibor KačmářDalibor Kačmář

Fazekaš se vrací po mateřské do AFI

Po více než roce na mateřské dovolené se vrací Petra Fazekaš do AFI Europe na novou pozici Asset manažerky. Bude zodpovědná za správu nemovitostí a pronájem komerčních projektů společnosti AFI Europe v ČR. V této developerské společnosti působí Fazekaš od roku 2005. Začínala na pozici marketingové a obchodní manažerky rezidenčních projektů Tulipa Rokytka, Tulipa Modřanská rokle nebo Tulipa Vokovice.

Petra FazekašPetra Fazekaš

Dvořáček je výkonným ředitelem AIFP

Asociace inovativního farmaceutického průmyslu jmenovalo Jakuba Dvořáčka výkonným ředitelem. Do AIFP přichází z pozice ředitele divize investic agentury CzechInvest. Od konce roku 2010 zároveň pracoval jako poradce na MŠMT ČR, kde se podílí na přípravě národního pre-seed fondu. V minulosti působil i na manažerských pozicích v Charitě Česká republika či Člověku v tísni.

Jakub DvořáčekJakub Dvořáček

Kaněra postoupil v představenstvu ČSOB

Michal Kaněra byl zvolen místopředsedou představenstva ČSOB Pojišťovny. Na této pozici vystřídal Jiřího Morávka, který odešel do důchodu. V pojišťovnictví působí Kaněra více než dvacet let - mj. v České pojišťovně a v pojišťovně Gerling. Do ČSOB Pojišťovny nastoupil v roce 2003 jako ředitel korporátní divize, v současné době je ředitelem Divize neživotního pojištění.

Michal KaněraMichal Kaněra

Kempná má na starost IQ Ostrava

Markéta Kempná se stala projektovou manažerkou nového administrativního centra IQ Ostrava Office Park. Má na starost péči o nájemce budovy, komunikaci s místními úřady a zajištění veškerého provozu kancelářského komplexu včetně komunikace s veřejností. Kempná vystudovala Vyšší obchodní a podnikatelskou akademii v Havířově a v Ostravě pak studovala na Státní jazykové škole.

Markéta KempnáMarkéta Kempná

Berčíková posílila Intersnack

Společnost Intersnack, vyrábějící slané snacky, rozšiřuje svůj marketingový tým o pozici junior brand manažerky Michaely Berčíkové. Bude se starat především o dětskou značku Pom-Bär. Berčíková přichází z obdobné pozice ve společnosti L’Oréal. Vystudovala VŠE v Praze se zaměřením na Mezinárodní obchod, absolvovala i stáž na Louvain School of Management v Belgii.

Michaela BerčíkováMichaela Berčíková