Sberbank rozjela kampaň na Fér půjčku

Sberbank zahájila 1. září produktovou kampaň

Sberbank zahájila 1. září produktovou kampaň

Sberbank navazuje na imageovou kampaň s hlavním mottem „Váš příběh. Vaše banka“, která probíhala celý srpen, a od 1. září spustila produktovou kampaň na Fér půjčku. Aktuální spot byl natočen na pražské pobočce Na Pankráci, na jeho výrobě se podílel Jakub Kohák a produkční tým Savage.

Hlavním produktem podzimních inovací Sberbank je Fér půjčka, která je do konce roku nabízena bez úroků a klienti u ní také mohou za řádné splácení získat peníze zpět na běžný účet. Spuštění inovované půjčky podporuje masivní reklamní kampaň v televizi, na internetu, v rádiu a na venkovních nosičích především v blízkosti poboček. Vizuály jsou k vidění na billboardech, CLV, na plachtách, na vozidlech MHD a v metru. Do kampaně, která poběží do 31. října se zapojí i promotéři v místě poboček.

Podívejte se na nový spot:

„Kreativní koncept připravila maďarská pobočka naší globální agentury McCann, televizní spot natočil režisér Jakub Kohák s produkčním týmem Savage, adaptaci konceptu provedla lokální agentura Made by Vaculík a média nakoupila naše lokální mediální agentura Maxus,“ informovala Strategii marketingová ředitelka Sberbank Renata Němcová.

Sberbank zahájila 1. září produktovou kampaňSberbank zahájila 1. září produktovou kampaň