Stanice Lagardère lze živě poslouchat z telefonu

Evropa 2 v chytrém telefonu

Evropa 2 v chytrém telefonu

Stanice skupiny Lagardère Evropa 2, Frekvence 1 a Rádio Bonton nově nabízejí ke stažení inovované aplikace pro poslech živého vysílání v chytrých telefonech.

Aplikace pro chytré telefony je výhodná v tom, že prostřednictváím mobilní sítě stáhne vysílání i tam, kde není běžně rozhlasový signál.

„Nově jsme přidali budík a načasování automatického vypnutí, takže lidé mohou se svým oblíbeným rádiem vstávat i usínat,“ konstatuje ředitel divize digitálních médií společnosti Lagardère Active Lubor Zoufal.

Aplikace také své majitele upozorní na jejich oblíbené skladby a zobrazí playlist přehrávané hudby. Obsah vysílání samotných stanic lze také pomocí chytrých telefonů libovolně měnit.

Kdykoliv se dá například „přeladit“ živé vysílaní na hudební obsah a poslouchat třeba jen taneční muziku, retro, nové hity, filmovou hudbu, poprock nebo československou diskotéku.

Všechny tři mobilní aplikace Evropy 2, Frekvence 1 a Rádia Bonton pro telefony s operačním systémem iOS jsou zdarma ke stažení v App Store.

Majitelé smartphonů s operačním systém Android mají stejné přehrávače k dispozici již měsíc. Pro telefony Nokia je k dispozici přehrávač CZ Rádio, kde je kromě tří zmíněných stanic navíc i taneční Dance Radio a pohádkové rádio Pigy.cz.