Symbio pohřbilo debilní nápady

Péefko od Symbia

Péefko od Symbia Zdroj: archiv

Agentura Symbio Digital natočila do nového roku PF s předsevzetím pohřbít všechny své debilní nápady z roku 2015. Pod heslem „špatný nápady musej udělat místo těm lepším“ mohou diváci sledovat napínavý příběh ze života dvou kreativců, kteří se zdánlivě skvělým nápadem tvrdě narazili u klienta.

Dvanáctihodinové celonoční natáčení proběhlo na pěti lokacích v okolí obce Mořina na Berounsku s dotáčkami přímo v agentuře a podílelo se na něm 15 lidí ze Symbia pod taktovkou vlastní videoprodukce Symbiograf.

„Každý kreativec má svůj oblíbený nápad, kterého se nedokáže vzdát ani po třetí neúspěšné prezentaci. Třeba nápad z videa vznikl v jednom tendru na Metaxu a od té doby se pravidelně objevoval na každém brainstormingu, tak se ho teď snad konečně zbavíme,“ vysvětluje terapeutickou rovinu konceptu Martin Svetlík, creative director Symbia.

Za zpracováním videa stojí agenturní režisér Václav Krbůšek spolu s Markem Štolůnem, producentem je Jan Pažin. Speciální techniku pro noční natáčení zapůjčil Biofilms Rental, kostýmy zajistila Eva Bláhová. V hlavní roli nevydařeného nápadu pak podává excelentní výkon Josef Zeman.

V průběhu ledna dokončí agentura k videu i doprovodnou microsite, na které se objeví několik dalších skutečných nápadů z roku 2015 hodných pohřbení.