TL5 míří do Curychu, kreativní ředitelku přitáhla ze Zaraguzy

Veronika Valentová, TL5

Veronika Valentová, TL5 Zdroj: TL5

Pražská digitální agentura TL5 Digital získala novou posilu. Na nově zřízenou pozici creative director do ní přichází bývalá art directorka Zaraguzy Veronika Valentová. Zakladatel agentury Tomáš Votruba otevírá kancelář v Curychu.

Veronika Valentová bude mít na starost kreativní kampaně a vizuální podobu výstupů agentury. S tvorbou kreativy souvisí i dvě další posily agentury, Vojtěch Matěna, který má na starosti videoprodukci, a Tereza Menclová, která doplňuje stávající tým fotografů. Je to další krok k vytvoření interní produkce přímo v agentuře.

Managing Director pražské TL5 Tomáš Votruba se nyní částečně přesouvá do švýcarského Curychu, kde letos agentura plánuje otevřít kancelář TL5 Zürich a následně plnohodnotnou švýcarskou pobočku v rámci rozvoje aktivit agentury do regionu CE, primárně zaměřenou na německy mluvící trhy, jako je Německo, Rakousko a Švýcarsko.

Agentura zároveň plánuje nový web, který bude více akcentovat práci firmy, která se specializuje na tvorbu obsahu pro sociální sítě a kreativní digitální kampaně a pracuje například pro Milku, Jägermeister, Hamé, Jacobs, Mattoni nebo nejnověji T-Mobile.

„Mnohé se u nás v posledních měsících změnilo, získali jsme řadu klientů a posunuli se více směrem k práci na kreativních kampaních, ačkoli bychom rádi udrželi i náš přístup a úzkou specializaci na sociální sítě,“ říká Votruba.