TV Barrandov mění programové schéma

TV Barrandov

TV Barrandov

Televize Barrandov oznámila, že od 11. března mění schéma vysílání a zároveň zařazuje více pořadů z vlastní tvorby.

Největších změn programové schéma doznalo v odpoledním a podvečerním vysílání. Před čtvrtou hodinou odpoledne začíná ve všední dny Velkolepé století, na které navazuje každodenní zpravodajství ze světa hvězd – pořad Prominenti.

Vysílání pak pokračuje novou soutěží s názvem Co je doma, to se počítá. V každém díle budou moci diváci prostřednictvím pořadu navštívit jinou rodinu a sledovat, jestli se jejím členům podaří získat nové domácí spotřebiče. „Co je doma, to se počítá je hra se vším všudy, takže aby člověk vyhrál, musí také něco vsadit. A pokud budou soutěžící odpovídat špatně, snadno se jim může stát, že o své staré a oblíbené věci, které do soutěže vsadili jako protihodnotu, jednoduše přijdou,“ odhaluje princip hry programový ředitel TV Barrandov Petr Lesák. V moderování pořadu se budou střídat herci Sandra Pogodová a Lumír Olšovský. „Třetího moderátora odtajníme až v příštím týdnu,“ doplňuje Lesák.

Novou zábavnou soutěž na obrazovkách vystřídá pořad Co bude dnes k večeři s kuchařem Radkem Kašpárkem. Krátce po šesté večer startuje Česká tajenka s Alešem Cibulkou a tu vystřídají v 18:45 Hlavní zprávy. Po zpravodajské relaci přichází nově krátký debatní pořad, v němž budou reportéři TV Barrandov a časopisu Týden hovořit s pozvanými hosty na aktuální téma dne. V sobotu se místo debaty vrátí na obrazovky kontaktní pořad pro diváky a v neděli poběží v tomto čase Týden ve světě, který shrne nejdůležitější zprávy ze zahraničí. Následuje pořad Kolik to stojí, na nějž nově naváže dokument o přírodě.