Zuna bude mít vlastní pořad na Stream.cz

Pavel Zuna

Pavel Zuna

Internetový televizní kanál Stream.cz provozovaný Seznamem rozšiřuje nabídku pořadů, které mají na podzim konkurovat nabídce tradičních televizních stanic. Moderátorem jednoho z nich – politické show Závod o hrad – bude Pavel Zuna.

Stream.cz má v podzimním programovém schématu naplánované tři premiéry vlastních pořadů každý všední den. Vysílat bude také pokračování pořadu o české gastronomii Peklo na talíři s Romanem Vaňkem.

Hůl na reklamu

Každý pátek se bude architekt Adam Gebrian v pořadu „Gebrian vs“ věnovat veřejnému prostoru a stavbám, které mohly být efektivnější i ekonomičtější. Mezi novými pořady uvede Stream.cz každé úterý i Hůl na reklamu. Vilém Rubeš se v něm zaměří na reklamní kampaně.


Nové již běžící pořady doplňuje pondělní Přírodověda s Alex, kde Alex Hrouzková radí v oblasti partnerských vztahů a sexu. I přes nadsázku, která je v pořadu použita, je obsah určen pro večerní hodiny.

Závod o hrad

Symbolicky hned 29. října bude mít svoji premiéru první profil jednoho z prezidentských kandidátů v pořadu Závod o hrad. Pavel Zuna s každým z kandidátů strávil jeden den, a to při jeho či její oblíbené sportovní disciplíně. Objevit by se postupně měly díly o Janě Bobošíkové, Miloši Zemanovi, Karlu Schwarzenbergovi, Jiřím Dienstbierovi, Přemyslu Sobotkovi, Vladimíru Dlouhém či Vojtovi Dykovi.

Moderátorem Závodu o hrad je bývalý moderátor hlavních zpravodajských relací TV Nova a TV Prima. Pavel Zuna. Zna se ve Stream.cz angažoval již v roce 2010 jako programový ředitel. Poté si ale odskočil do vedení Regionální televizní agentury RTA, která na přelomu roku svedla s Primou nerovný boj o právo vstupovat do jejího vysílání.