Obnovitelné a záložní zdroje hrají v oblasti energetiky prim

Zdroj: Krel Central a.s.

Zelená energie i elektrocentrály jsou hlavní oblastí působnosti společnosti Krel Central a.s. Klientům pomáhá i s vyřízením dotací.

Krel Central a.s. působí na českém i evropském trhu v oblasti záložních energetických řešení už téměř 30 let. Za tu dobu se jejími klienty stala Telefonica O2, Pražský hrad, desítky nemocnic, Správa železnic a další. Společnost se mezi jinými zaměřuje na zelenou energii, elektrocentrály a nabízí poradenskou činnost v oblasti dotací. Její produkty jsou kvalitní, spolehlivé a bezpečné.

Ekologie je pro společnost v současné době klíčová, proto se do středu zájmu dostaly obnovitelné zdroje energie. Krel Central a.s. svou působnost směřuje k fotovoltaickým systémům. Ve svém portfoliu má panely, příslušenství i fotovoltaické sety. Kromě instalace se věnuje také poradenství k čerpání z dotací.

Ve své nabídce společnost disponuje záložními energetickými systémy. K dispozici má elektrocentrály stacionární i mobilní a klienti si mohou vybrat z jednofázových i třífázových elektrocentrál, včetně celého příslušenství.

S ohledem na současné technologické trendy se společnost dívá směrem vpřed, proto se v budoucnu rozhodla věnovat dobíjecím stanicím pro elektromobily. Cena baterií klesá, dobíjecí infrastruktury se rozrůstají a elektromobily jsou ekologičtější pro přírodu. Krel Central a.s. chce na zelené vlně ve své působnosti pokračovat a realizovat vývoj právě těchto stanic.

Krel Central a.s.

Nový Operační program Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost je zaměřený na snížení energetické náročnosti podnikatelského sektoru, instalace obnovitelných zdrojů energie a akumulace elektrické energie. Čerpat z něj mohou firmy, a to od 2. poloviny roku 2021. Krel Central a.s. se v současné době důkladně připravuje na dotační program, aby byl k dispozici svým klientům i v oblasti poradenství a vyřizování administrativy s tím spojené.

Společnost svou působnost směřuje také k rodinným a bytovým domům. Ve své nabídce má fotovoltaické systémy, jejich instalaci a další úsporná opatření, v rámci kterých lze čerpat z dotačního programu Nová zelená úsporám 2021. Klientům nabízí také pomoc s vyřízením dotací – zdarma. V případě dotací financuje zákazník v průměru 50 % kupní ceny. Pro klienty, kteří nemají možnost složení finančních prostředků ihned je připravena ve spolupráci s Raiffeisen stavební spořitelnou možnost velmi výhodných způsobů financování.

Nabídka služeb je opravdu velice široká, a pokud hledáte vhodného partnera pro obnovitelné nebo záložní zdroje či potřebujete pomoci s vyřízením dotací, pak je Krel Central a.s. ideální volbou. Všechny potřebné informace a kontakty naleznete na stránce: www.elektrocentraly.cz