Škoda Auto představila čtvrtou generaci vozu Fabia Monte Carlo

Video placeholde
ŠKODA FABIA MONTE CARLO
Interiér Fabia Monte Carlo
Interiér Fabia Monte Carlo
Interiér Fabia Monte Carlo
Interiér Fabia Monte Carlo
16
Fotogalerie

Škoda Auto rozšiřuje čtvrtou generaci vozu Fabia o variantu Monte Carlo. Tímto označením, které automobilka původně představila pro vůz Fabia, se od roku 2011 pyšní lifestylové varianty se sportovním nádechem. 

Tyto modely odkazují na úspěchy značky Škoda na legendárním rallyovém závodě. Sportovní vzhled vozu Fabia Monte Carlo podtrhují černé designové prvky. Interiér zdobí červené elementy a přístrojová deska v dekoru Carbon. Novou Fabii je možé koupit ve třech různých variantách motorů, které pokrývají výkonové spektrum od 70 kW (95 k) do 110 kW (150 k).

Koncern Volkswagen přinesl čtvrté generaci vozu Fabia dynamičtější proporce a emotivnější vzhled. Tento vizuální dojem ještě umocňují typické prvky varianty Monte Carlo jako například černá maska chladiče, specifický přední a zadní nárazník, difuzor zadního nárazníku v černém provedení nebo černá kola z lehké slitiny o průměru od 16" do 18". 

Prostorný interiér aktuální generace, kterému dominuje černá barva, nabízí standardně sportovní sedadla s integrovanými hlavovými opěrkami a tříramenný multifunkční volant. Dekorační lišta na přístrojové desce, části středové konzole a madla dveří mají červený metalický dekor. Loketní opěrky v předních dveřích a spodní část přístrojové desky mají karbonový vzhled.