FINEP spustil nákup bydlení online

Zdroj: Finep

FINEP přichází s novou klientskou online aplikací e-Setkání, představující bezpečnou alternativu k osobnímu setkání s obchodníkem při výběru nemovitosti.

Služba e-Setkání je plnohodnotná alternativa klasického setkání v klientském centru developera. Vytváří anonymní sdílené webové prostředí, ve kterém obchodník klienta provádí na webu a dalších materiálech. Oba současně po telefonu diskutují nad detaily. FINEP vyvinul aplikaci e-Setkání tak, aby fungovala v běžném webovém prohlížeči, což znamená bez potřeby jakékoliv instalace do počítače nebo tabletu zákazníka.

Obchodování na nemovitostním trhu patří v kontextu jiných oborů mezi velice konzervativní. „Každý rok se setkáme s tisíci lidí, vybírajících bydlení. Známe dobře jejich potřeby. Díky tomu víme, že nemovitosti nikdy není možné prodávat jako zboží v e-shopu, bez osobního kontaktu, diskuse a odborných rad. Každý klient má svůj příběh a každý vyžaduje individuální řešení, které dokážeme nyní řešit i prostřednictvím nové služby e-Setkání,“ říká David J. Wodinský marketingový a obchodní ředitel společnosti FINEP.

Jak probíhá e-Setkání? V jednoduchých třech krocích

První krok: Klient si požádá o e-Setkání (skrze odkaz na webu www.finep.cz)

Druhý krok: obchodník si s klientem sjedná vhodný termín e-Setkání

Krok třetí: v daném termínu se obchodník s klientem po telefonu a prostřednictvím sdílené aplikace spojí a společně odprezentuje a předá veškeré informace k nemovitosti a společně vyberou nové bydlení

Více informací o novince e-Setkání najdete na webu https://www.finep.cz/cs/e-setkani