Internetový svátek se blíží. Praha přivítá desátý ročník WebExpa

WebExpo 2016

WebExpo 2016 Zdroj: Jan Sláma

WebExpo 2016
WebExpo 2016
WebExpo 2016
WebExpo 2016
4
Fotogalerie
V Praze se koncem září uskuteční již desátý ročník konference WebExpo. Jedná se o nejdůležitější akci pro webové profesionály ve střední Evropě. Během konference vystoupí ve čtyřech přednáškových sálech více než osmdesát řečníků. Hlavními hvězdami letos bude designérské duo Anton & Irene, které doplní další světové osobnosti z oblasti webového vývoje, digitálního designu a online byznysu.

"WebExpo je odborná konference, na které se potkávají weboví vývojáři a UX designeři s marketingovými odborníky či podnikateli. Témata která se budou 22. a 23. září řešit proběhnou jdou do hloubky, navíc velký prostor věnujeme předávání zkušeností a znalostí napříč obory. Málokterá akce proto nabízí takovou příležitost k navázání partnerství či obchodní spolupráce," představila koncept Šárka Štrossová, ředitelka WebExpo.

 

Hvězdami konference konané v prostorách pražské Lucerny jsou Anton a Irene. Toto designerské duo má za sebou práce pro Apple či Metropolitní muzeum umění nebo také návrh dresů pro estonský olympijský tým. Vedle nich se o své know-how podělí více než osmdesát řečníků včetně osobností z firem jako Airbnb, Mozilla nebo Oracle.

Organizátoři letos očekávají dva tisíce účastníků, až třetina by do Prahy mohla zavítat ze zahraničí. "WebExpo je akce evropského významu, velké množství zahraničních řečníků a účastníků pak pro české webové profesionály znamená možnost navázat kontakty a získat zkušenosti i z jiných trhů," doplnila Štrossová.